bende de var uzun yıllardır sol elimin serçe parmağında.
fazla büyük değil rahatsız etmiyor beni bir nevi beraber yaşamaya alıştık gibi birşey

daha önce hiç doktora gitmedim bu yüzden. herhangi birşeyde denemedim.
ama çevremde gördüğüm bildiğim kadarıyla bu illet birşey.
birçok kişide farklı yöntemler ile geçiyor.
kimi bağlatıyor 1-2 haftada düşüyor bir daha çıkmıyor. bir başkası aynı yöntemi yaptığında düştükten maksimum 1 hafta sonra geri çıkıyor.
bir başka tanıdığım yaktırdı bir daha çıkmadı - eşi de aynı işlemi yaptırdı ama onda fayda etmedi.
donduran oldu bu işlem işe yarayan oldu olmayan oldu.
incir sütü olayında da başarılı ve başarısız vakalar gördüm.
ama bir tane tanıdığım bu konuda aşırı takıntılı ve çok sorunluydu.
iki elinin her parmağında minimum 1 adet vardı açıkcası elinin her yeri doluydu.
üsteki yazdığım bütün yöntemleri denedi, hatta fazlasını bile denedi ama sonuç alamadı.
en son istemeye istemeye zorla hocaya götürdüler. o kadar şey derman olamadı. inanmayarak gittiği sadece okuyup üfledi yolladı dediği hoca çare oldu.
demem o ki, eğer dert ediyorsan ve kurtulmak istiyorsan birçok yöntemi var yavaştan hepsini deneyebilirsin. önce acısız olanları denemeni tavsiye ederim.incir sütü gibi. sonra doktorların verdikleri kremleri denersin. dondurma falan işe yarayanlar var onu deneyebilirsin. yaktırmayı sona doğru bırak acıtıyor diyorlar. çare bulamazsan imanı kuvvetli bir hocaya danış.