abirisebil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@aLKaDraZ eline sağlık hocam.
Sağolasın üstat. Katılmadığın yerler varsa duymak isterim. Olabilir saygı ile karşılarım.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Programı bir coder arkadaşa yap geliştir demiştim kendisi ilgilenemedi üstelikte hesabını birine verdi banlandı.Uygulamada ilk sayfadaki siteleri çeker ona göre en çok kullanılan kelimeleri verir.Parayla satsın sürekli geliştirsin diye düşündüm ama olmadı.3-5 arkadaş satın aldıda ama onlardan da haber yok

http://www.ileriduzeyseo.com/lsi-key...-1-1-ucretsiz/
Ücretsiz indirebilirsiniz.

Programları dağıtıyoruz ama geri dönüt alamıyoruz.İşe yarıyormu ne kadar yarıyor noluyor.Buda şöle bir şey ortaya çıkarıyor hem biz yazalım hem test edelim sonra herkese kullandıralım.Kendim boş zamanda derinlemesine bir şey geliştiricem sanırım paylaşmayız artık.

@abirisebil hocamızın bir site düşüncesi vardı bence düşünmeli.
Eyv. hocam bedava dağıtman gerçekten takdiri hak edecek bir davranış. Abirisebil'in bu konuda ciddi çalışmaları var gerçekten. Fakat ortaya henüz bir tool çıkarmadı. Gerçi çıkaracağı zaman sende kendi araçını çıkaracağını söylemiştir ... Belki vazgeçmiştir. Bilmiyorum valla Mesajın için teşekkürler.

populerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@alkadraz hocam makale ıcın tesekkurler ıngılızce ıcın hangı sıteler var acaba?
Ben teşekkür ederim hocam. İngilizce için vardı evet ama bulamıyorum desem inanırmısın. Gerçi google dökümanlardan faydalanıp faydalanmadığını bilmiyorum vallahi.

fuzinnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alper hocam ellerine sağlık.
fuzinnes hocam çok sağol.

kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünyadaki bütün diller yok elbette Henüz

Anlamsal olarak sınıflara ayırdığı kelimelerin doğruluğunu nereden teyit edebilecek google peki?

Aksini iddaa etmiyorum bende, elbette kelimeleri anlamsal olarak sınıflandırabilecek kapasite'de google ve senin dediğin gibi freebase'i kullanıyor bu konuda. bknz: Bebek Katili
Burda freebase.com'u kullanıyor.

Mevcut veri tabanını ve diğer kaynakları kullanması veya bunu deniyor olmasının sebebi Kendi veritabanı verilerin doğruluğunu ölebilmek diye tahmin ediyorum.

Bende teşekkür ederim, konuyu yeniden bulup açmış olmadan dolayı.
Rica ederim kerem Her konuda anlaşacağız diye birşey yok, biz arkadaşız istersen kızabilirsin bana :P freebase kullandığını sen bana göstermiştin zaten evet biliyorum. Gerçi bu konuda ben tamamen mantığımı kullanarak bir yorum yapmıştım. Yani belkide senin dediğin doğrudur. Ama bunu nasıl anlayacağız veya ispat edeceğiz bilmiyorum valla.