UZAYLILARIN mı ? National Geographic'in neredeyse tüm serisini ( 60 adet ) belgesellerini izledim.Mars'da bir yaşamın olduğu iddaa ediliyor ama hiçbir veri yok bir çok kez uzay aracı gönderildi fakat dünyadan 2 kat uzak mesafede ilerlediği için bu imkansız diyebilirim.
Uzaylılar diye bir saçmalık asla olamaz bu kanıtlanmış bir veri değil buna inanmak hiç mantıklı bir ihtimal değil ben sizinle aynı düşünmüyorum.
National Geographic izlerken ne bekliyorsun , uzaylılar var , marslılar var ; heran gelebilirler. İnsanlara zarar verebilirler diyecek halleri yok. Bir şeyleri sadece tv'de anlatıldığı şekilde algılamayın. Tv ve belgeseller sadece duymak istenileni söyler.
Uçak düşse , patlasa , kaçırılsa , çakılsa, yuvarlansa , ıssız adaya düşse mutlaka bulunurdu. Uydudan oradan buradan bir şekilde ne olduğunu bulurlardı.
Açıklanmamasının sebebi uçağın başına gelen şeylerin toplumsal kaygı ve kargaşa ortamı oluşturulmaması için açıklanmıyor.
Veya şöyle söyleyeyim. Bir uçağın başına insanları panik ortamına itecek bir şey gelmediği sürece ; her ne olursa olsun açıklarlar.
(Bknz :evvel zaman için şilide ragby takımının uçağı dağlara çakıldı.Mahsur kalan insanlar , ölülerin etlerini yiyerek canlı kaldıkları ortaya çıktı. Bu vahşi olay bile medyaya açıklandı )