Arkadaşlar bir arkadaşımın bildirimi üzerine konuyu gördüm sizlere kısaca bilgi vermek istiyorum bu konu hakkında.
Öncelikle youtube konusu ile ilgisi olmayıpta mesaj olsun diye mesaj atanlar bu işte ne gibi zorlukların nelerin döndügünü bilmedikleri için yazıyorlar.Sizlerde bu işten forumdaki yada ciddi anlamda youtube ile ugraşıp aylık 1-2-5-10-20K dolarlar kazanıp telıfler yeseydınızsizde işte o zaman burda daha degerli yorumlar yapardınız diyorum.Neyse konumuz bu degil..
Arkadaşlar bilenler bilir forumda 1.yıl sebebi ile baya bir hediye dagıttık.Bugunde 2 adet samsung s3 ve iphone 5c çekilişi vardı.Bu çekiliş duyuruldugunda bu forumla yada kategori ile işi olmayanlar sırf bu hedıyeler için üye olmasın diye üyelikleri kapattık.
Tabi bunun yanında forumdaki paylaşım yapan arkadaşların bilgileri sayesinde edindikleri tecrübelerle o bilgi veren kişilerin kanallarına telifler Flag lar vs gibi cok ters şeyşer oldu.Yani bunları yazmakla bitiremem ve bütün üyelerin isteği ile ki yönetimin tek taraflı aldığı bir karar degildir kapattık üyelere.
Misafirlere gizlemekden kastımızda şu sebebden olmuştur.
Youtube bir degışıklık yaptıgında biz yada arkadaşlar bunun yolunu bulup foruma yazdığında 1 haftaya kalmıyor buldugmuz taktık yada çözümede engeller cıkıyor veyahut orası artık kullanılmıyor.Bu sebebden kapatılmasını istedi üyeşer ve kapattık.
Üyelerin isteği ile kapayılmıştır.Forumu bilenler bilir üyelerin ağırlıklı olarak istediği şeyleri yerine getiriyoruz kafamıza göre yaptığımız bir iş degil.
Ayrıca forum vb3 den vb4 e geçeceği için @Mfrub bu konuda ilgileniyor en azından sistem değişikliği olana kadar kapalı kalsın ve çekilişler yapılsın istedik.
Yani kısa süre sonra vb4'e geçilecek ve davetli üyelik alınacakdır zaten.
Ayrıca r10 dan pm atan herkesi üye yapmakdayım.Sadece işlerim sebebi ile istanbula geldiğim için bakamadım pm lere bugün pm atan üyelik isteyen herkese mauel olarak üyelik açarım sorun yok..Sadece mail veüye isminizi belirtneiz yeter pm,de..
Son olarak beğenmediğiniz ergenler yani yaşları 16-17-18-19 olanlar aylık 3-510-30K tl leri almakdadırlar yaptıkları ergenlikle...
Saygılarımla..
Üyelik isteyen pm atarsa mail ve üye ismi olarak aktif ederim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:44:19 -->-> Daha önceki mesaj 20:42:31 --
Arkadaşlar bana kalırsa üyeliklerin kapatılması çok saçma bir karar olmuş, sonuçta henüz o kadar eski bir site değil hadi r10.net gibi kaliteli kendisini ispatlamış bir sistem olsa da neyse diyeceğim fakat dediğim gibi üye alımlarını kapatmak bana çok mantıksız geldi. Yinede serkan hocamızın kendi kararı saygı duyuyoruz. Youtube işini ilk olarak açıkçası ondan öğrendik sitenin de popüler olmasının nedeni ilk olarak insanlar gördükleri için etkileniyor. Birde işte aylık şu kadar kazandım işte araba aldım, şu kadar gelirim var diyince insanlar ilk olarak etkileniyor. Beni rakip olarak algılamaz iseniz Youtube işine gönül vermiş tarafsızca ve adaletli yönetim anlayışı içinde açtığımız
http://www.ytforumlari.com/' a üyeliklerinizi rahatça gerçekleştirebilirsiniz. Üyelerimizin R10 gibi kendisini ispatlamış bir platformdan gelmesi ve beni daha çok sevindirecektir. Çıktığımız bu yolda hayırlısı ile sizlerin sayesinde sizlerinde desteği ile iyi yerlere geleceğimizi umuyoruz.
Buyrun arkadaşlar Youtube işine gönül vermiş ve Youtubeden Para kazanmaya amaç edinmiş değerli arkadaşlarımızı bekleriz. Saygılarımla
http://www.ytforumlari.com/
Evet bu arkadaşın forumuna üye olabilirsiniz.Kendiside bizim forumda üyemiz.Bizim lider olmak gibi tek olmak gibi yada çok üyemiz olsun gibi bir hedefimiz ve rakibimizde yok.Bir kişiye yardımı olacak her türlü youtube forumlarınıda destekliyoruz örnekleri vardır.