foxmuld3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Dmoz'a firmamıza ait blog ve kurumsal sayfa için defalarca başvuru yapmama rağmen herhangi bir onay gelmedi. Aksi bir bildirim de gelmedi. Son başvuru sonrasında (dizin bölümü; /Türkçe/Bilgisayar/Yazılım/İnternet/Site_Yönetimi/ )

kurumsal e-mail hesabıma bir mail listesine atılmış şu mail geldi:

Bir süre sonra karşılık olarak bu kişiyi deneme adına "belirttiği rakamla dmoz kaydımı yaptırmak istediğimi söyledim" ve aşağıdaki maili gönderdi.

Devamında 10.03.2014 tarihinde 05** 3** 92 02 numarasından iş yerimi aradı bu beyfendi. Dmoz kaydı için işlemleri başlatmaktan bahsetti. Dmoz editörü olup olmadığını sordum, editör olduğunu söyledi. Biraz dinledikten sonra yaptığının ne derece ayıp olduğunu söyledim ve kendisi de telefonu kapattı.

Çarkı rüşvete çeviren "gönüllü dmoz editörleri" rüşvetine boyun eğdiği kişiler nedeniyle bu kadar açıkta ve rahat geziniyor. Bırakın siteniz DMOZ'a eklenmesin, bunlara da fırsat vermeyin diyorum.
Bence mail adresini kapatın şimdi bazı arkadaşlar o kişiye mail atıp dmoz kayıt olmak için para verip haksızlığa uğramamaları açısından gözüken mail adresini kapatmanızı daha doğru bulmaktayım. En azından onlar kazanmasın