Hakiki Rize kestane balı isteyenler için elimizde ki 20kg kadar olan balı sizin için satışa çıkarıyorum istediğiniz yerde tahlil yaptırabilirsiniz hakiki yaylada üretilen organik kestane balıdir

3kg değil 5kg değil diyen reklamlar da gördüğünuz ballara benzemez )

bilmeyenler için yazıyorum rize balı neden kıymetli:

RİZE - Rize'de, pek çok endemik bitki türünün bulunduğu yaylalarda üretilen ballar havaların çok fazla yağışlı sisli ve kapalı olması sebebi ile az miktarda üretiliyor bu nedenle de kıymeti artıyor yörede bulunan endemik bitkilerden dolayı da şifa dağıtıyor....

BKZ. http://www.ntvmsnbc.com/id/25305877/

bilmeyenler için:
ENDEMİK bitki nedir

Yorumlar:

boystar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kargom geldi bugün. Arkadaş özenle paketleyip göndermiş. Kırılma v.s olmadan elime ulaştı.

Bal normal ballara göre koyu renkli ve 1 çay kaşığı ile bi kaç saat içinizi hafiften yakacak türden hakiki bir bala benziyor. Baldan pek anlamadığım için fazla birşey diyemiyorum ama hakiki birşeye benziyor. Market balları ile alakası yok yani.

Herkese iyi forumlar.
kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim siparişte geldi geçen gün,

Bal gurme'si değilim ama bize yıllardan beri Karadeniz bölgesinden bal gelir, Daha evvelki yediklerim ile aynı bal, Kokusu ve tadı gayet güzel.

Fiyatı konusunda gayet normal, Doğal olan ürünler'in hangisi ucuz ki, Bal ucuz olsun.