110Design adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dmoz editorlerini hedef alirken lutfen genelleme kullanmayin. Bu forumda bu tip konularda cok sik karsilastigim/izledigim bir durum bu. foxmuld3r Bu konusmaya ait bir belge/delil sunabilme durumunuz var ise lutfen bana ulastirirmisiniz?
İlgili mail ekran görüntülerini başlıkta belirttim. Resmi indirebilirsiniz. Bunun dışında ilgili kişiyle görüşmem cep telefonumda kayıtlı. Numarasının bağzı hanelerini sansürleyerek başlıkta verdim. Konu ile yetkili olduğunu düşündüğüm Şumlu adlı moderatöre de bildirdim. Kendisi resmiyet adına report alanından bildirmemi istedi. Bunu da yaptım ve kendilerine şikayeti açtığımı bildirdim.

İlk sayfada @Albos ilgili kategorinin editörlerinden bahsetmiş. Beni arayan kişinin numarasını internette aradığımda bir facebook profilinde olay günlüğünde kişinin adını teyit ettim. İsmi sansürlüyorum; Sefa G***, bu kişi hangi kategoride editör bilmiyorum. Ancak son başvurduğum kategori olması muhtemel.

Mailime gelen listedeki başvuruları da sorgularsanız bu arkadaşın yaptıkları daha net belli olur. Telefon numarasını burda açıkça belirtemem. Bu sakıncalı olur. İlgili numarayı DMOZ'a ilettim. Eğer DMOZ'da yetki sahibiyseniz report olarak ilettiğim şikayeti değerlendirip burda paylaşırsanız sevinirim.