Ucuz diye illa bi bityeniği arıyoruz toplum olarak pahalı olsada niye bu kadar diyoruz. Faturanın üzerine bak telefondan da Ayarlar>Genel>Hakkında kısmından imei numarasına bak fatura üzerindeki ve telefondaki tutuyorsa telefonu al koy cebine başka numarası yok veya telefonun imei numarasını alırsın telefoncudan ne garantiliyse artık kvk genpa gidersin bayiye sorgulatırsın imei numarasını bende telefoncudan aldım telefonumu sorun yok 7-8 aydır aynı dediğim gibi yaptım.kvk genpa bile sorgulatmadım fatura ile telefondaki imei'ye bak
Neden aranmasın ki hocam? Piyasa değerinin üzerindeyse, pahalıdır. Neden şikayetçi olunmasın?
Pahalı değil, normal fiyatın altında ise de yine bir bit yeniği aranmalı. Yukarıda yazılmış; Wireless çalışmıyordur, daha sonra fark edilebilir bir ayarı bozuktur vs.
IMEI numarası, faturada yazıyor değil mi?
1200 değilde, 1300 TL civarı temiz iphone 5 bulursunuz telefoncularda.
1250 TL'ye dün temiz bir tane buldum 3-4 ay önce alınmış.
Önerim telefoncuyla anlaşıp iade edebileceğinin kanaatini uyandırmandır hocam.
Bazen ucuz telefon düşebiliyor piyasaya. Çevremde maalesef iddia vb. gibi oyun bağımlıları var.
Nakit paraya dönüştürmek için tahaddütlü alıp satıyorlar telefoncuya. Tam teşekküllü incelemen için kullanman gerekir.
Telefoncular sanırım onu kabul etmezler. Ama zorlamak lazım, yapılabilir sanırım.