davulun sesi uzaktan hoş geliyor belliki..
sizinde (varsa tabi) şöyle bol hitli, çok emek verdiğiniz, yıllarca çalıştığınız, yazılım tasarım birton masraflara girdiğiniz ve nihayetinde size de ortalama birşeyler kazandıran siteniz, bi anda google'dan kaybolur, bi anda hiti ve kazancı %70-80 düşerse, ozaman bu adalet tanımını baştan yapacağınızdan eminim. ozaman çok doğru yapıyor bence diyeceğinizi sanmıyorum....
Yanlışı google'da aramak acizliktir hocam. Hadi diyelim gerçekten Google çok yanlış bir şey yaptı, Matt cuttsun evine gidip babaoğlu naptın sen ? desen de hiç birşey değişmez.
Düştüysen kalkmasını bileceksin, tüm dünyanın bağlı olduğu bir yapıda yanlış aramak, onu suçlamak boşa vakit kaybı. Google her gün kendini geliştirmekte, yeni algoritmaları ile, çürük ve taze elmaları ayırmakta. Çürüğe çıktıysa siten, dik fidanını, besle yeniden. Google'ı suçlamaya çalıştığın süre sarfınca oturup fidanını ağaca çevir. Unutma bir tek düşen sen değilsin, seninle birlikte düşen binlerce site var, bu bir fırsat geç önlerine onların.
Otur ben nerde yanlış yaptım de, doğal olmayan ne yaptım de ? Kapat bu yanlışlarını.
Attığın yanlış adımlar vardır, cezası er yada geç kesilir. Google yıllarca doğal olun dedi bize, bak googledan gelen hitin adı bile ORGANİK. gidip doğal olmayan çalışmalar yaparsan, cezasını çekersin. Cidden sen yanlış bir şey yapmadıysan, sitene gelen bağlantıları kontrol et, belki anti-seo yapmışlardır.
Nedir bu yanlış şeyler diyorsan, otur üşenmeden bi oku şunu
http://www.bityavrusu.com/adim-adim-...-icin-seo.html