cPanelin En Büyük İki Avantajı Transfer Ve Easy Apache
Göç İçin Pratik Bir Çözüm Üretilirse Fiyatı İle Pazarda Güzel Bir Yer Edinir Düşüncesindeyim.
Bunun Dışında Diğer Paneller Ve Free Alternatiflerinden Pek Bir Farkı Yok Gibi Ancak Yerli Bir Ürün Olması Da Türk Kullanıcı İçin Bir Tercih Sebebi.
Kurarak Detaylı İnceleyeceğim.
İyi Çalışmalar
Yorum için teşekkürler.
Ücretsiz ürünlerden farklarını saymam gerekirse;
- Bu işe dedike edilmiş bir geliştirme ve destek ekibi bulunur.
- 2 yıl sonra bu yazılımın desteğini veya güncellenmesi konusunda sorun yaşamazsınız.
- Merkezi bir sistem olduğundan hem Linux hem Windows sistemlerde kullanabilirsiniz. Bu sayede her işletim sistemi için ayrı bir panel-yazılım ile uğraşmazsınız.
- Yakında beta olarak duyuracağımız merkezi yönetim sistemi eklentimiz sayesinde 100 lerce sunucunuzu tek bir noktadan yönetebilirsiniz...
Migrasyon konusunda muhtemelen haziran ayından sonraki süreçte eklentileri tamamlamış olacağız. Şuan için Linux ve Windows sürümlerinin tek bir yapıdan çalışması kısımları üzerinde çalışıyoruz.
Bu arada ben TRANSFER konusunda ne demek istediğinizi anlamadım, yani 2 cpanel arasındaki transfer mi? yoksa pleskten Cpanel'e transfer mi demek istediniz?
Birde Easyapache konusunda da bir yorum rica edeceğim, modülleri yönetmek, web server ve eklentilerine ait ayarları güncellemek dışında ne gibi avantajları var size?