Bilgi için teşekkürler! baya yararlı bir kaynak olmuş. Geçenler de yanılmıyorsam RssMonster bu tarz program paylaşmıştı diye hatırlıyorum. Şu kelimeden şu kadar kullan bu kelimeden bu kadar kullan tarzı önerileri yapmaktaydı. Yani frekansları tahmin ediyordu. Stabil bir program olursa elbette bir çok kişinin işine yarar
Sana teşekkür etmeyi unutmuşum. Teşekkürler hocam. @RssMonster'in o programını biliyorum. Bu tarz uygulumaları görmek bencede güzel.
Ufku çok geniş bir kişisin. Ellerine sağlık.
Teşekkürler hocam.
Şaka maka 4 yıl geçmiş aradan. İlğinç bir istatislik @RssMonster hocam. Yorumun için teşekkürler.
Konu cok guzel ve yerinde olmus ozellikle makalelerin onem kazandigi su gunlerde buna bdnzer bif yapinin daha basit olarak kullanildigi ranks.nl sitesini sal kelimd yogunlugu ve agirligi hesaplamalarinuz icin onerebilirim
Ranks.nl sitesini duymamıştım. Paylaşım için teşekkürler.
Çok güzel bir döküman alakalı kelimeleri bulabileceğimiz bir site mevcutmu bildiğiniz. misal kuş yazdığımızda sonuç verecek biryer
Teşekkürler hocam. Bu anlattığımız tarza yok diye biliyorum. Ben çok fazla tool araştıran birisi değilim açıkcası hocam. İngilizcede var fakat Türkçede yok diye biliyorum.