Özellikler 9 Adet Ödeme Sistemi
- EFT/Havale
- Kredi Kartı
- Mobil Ödeme
- PayU
- Iyzico
- iPara
- Paypal
- EST
- Diğer
E-Posta Tasarımları
Hem dinamik hemde de statik(html) olarak tasarımları düzenleyebilirsiniz. Dosya eki ekleyebilirsiniz.
SMS Tasarımları
Dinamik olarak sms tasarımları yapabilirsiniz.
Sosyal Medya
Twitter ve Facebook apileriyle veri çekebilir, eklediğiniz tüm bölümleri bu apilerle sayfalarınıza post edebilirsiniz.
SMS Modülü
3 farklı firmanın apisini kullanarak, belirlediğiniz bölümlere göre sms gönderimi yapabilirsiniz.
Limitler & Sıralama
Arayüzde sıralama ve limitlemeyi admin panelinden yapabilirsiniz.
TC Kimlik Doğrulama
Üyelikte TC Kimlik Doğrulama yaptırabilirsiniz. İsteye göre panelden aktif/pasif yapabilirsiniz.
Para Birimi & Kur Çevirme
İstediğiniz kadar para birimi ekleyerek dönüşüm yapabilir, varsayılan para birimini seçebilirsiniz.
Watermark
Bu eklenti ile resimlerinize sembol, logo veya işaret basabilirsiniz.
Bakım Modu
Siteyi güncellediğiniz zaman bakım moduna alıp eklediğiniz herhangi bir sayfayı gösterebilirsiniz.
Varsayılanlar
Site logosunu, varsayılan sosyal medya post dilini, varsayılan para birimini, varsayılan sipariş durumunu değiştirebilirsiniz.
4 Tip Müşteri Kaydı
Müşteri kayıt olurken kayıt tipini belirleyebilirsiniz. Normal kayıt, yönetici onaylı, mail onaylı veya sms onaylı şeklinde 4 adet tipten birini belirleyebilirsiniz.
Yönetici Gruplandırma
Yöneticileri eklerken grup ataması yapabilirsiniz. Bu grupları modüle göre bölüm bölüm görme/düzenleme/ekleme/silme olmak üzere düzenleyebilirsiniz.
Gelen Kutusu
Site üzerinden gönderilen mailler tüm ekli yöneticilerin mail adreslerine de gitmektedir. Bunun yanında admin panelde Gelen Kutusu bölümünden iletişim formundan gönderilen mailleri okuyup cevaplayabilirsiniz.
Yedekleme
Sitenizin sql dosyasını yedekleyip indirebilirsiniz. Listelenmiş yedekleri içeri aktarabilirsiniz.
Güncelleme
Scripti otomatik olarak admin panelinden tek tıkla güncelleyebilirsiniz.
Destek Sistemi
Departman oluşturarak müşterilerinizin ticket açmasını sağlayabilirsiniz.
Sınırsız Dil Sistemi
Dil sistemi dinamik ve statik olarak 2 şekilde eklenmektedir. Sayfalar, haberler gibi modüllerde içerikler değişken olduğu için her dil için içerik eklenmektedir. Sabit değerler de dil dosyasında tanımlanmaktadır.
Smarty Tema Sistemi
Sitenize farklı html tasarımlarını giydirebilir, admin panelinden tüm temaların listesini görüp, tek bir tuşla geçiş yapabilirsiniz.
Menü Modülü
Menu grupları oluşturarak sitenizdeki farklı bölümlere (header, footer vs.) menü ekleyebilirsiniz. Menüler Bağlantısız, Sef Link, Sayfa, URL olarak 4 farklı şekilde eklenmektedir. Ayrıca eklediğiniz menüye üst menü ekleyip açılır menü oluşturabilirsiniz.
Etiket Modülü
Etiketler modülünü her dil için değişiklik gösteren yarı statik, yarı dinamik içerik olarak tanımlayabiliriz. Eklediğiniz küçük bir metni tüm diller için eklemek isterseniz etiket olarak eklemeniz gerekmektedir.
Düzenleme Modülü
Temalarınız tpl dosyalarını ve css dosyalarını düzenlemek için düzenleyici modülünü kullanabilirsiniz. Bu sayede ftp erişimi olmadan admin panelinden her düzenlemeyi yapabilirsiniz.
Manşet Modülü
Tasarımlarınız için slider oluşturmak için kullanabilirsiniz.
Kargo Firmaları
Siparişleriniz için kargo firması tanımlayabilirsiniz.
Ödeme Bildirimleri
Eft/Havele ile ödenen sipariş sonrası bildirilen ödeme form verilerini admin panelinden görebilirsiniz.
Varyant Sistemi
Ürünlerinize gelişmiş varyant sistemi ekleyebilirsiniz. Varyantlar için resim, stok kodu, stok miktarı, fiyat ve fiyat türü ekleyebilirsiniz.
Müşteri Duyuruları
Herhangi bir müşterinize veya herhangi bir müşteri grubuna özel duyuru ekleyebilirsiniz. İsterseniz tüm müşterilere de eekleyebilirsiniz.
Puan Sistemi
Müşterilerinize yeni üyelikte, yeni siparişte ve yorum yapmada belirli puan ekleyebilirsiniz.
Kupon Sistemi
Siparişleriniz için müşterilerinize özel kuponlar oluşturabilirsiniz. Kuponları oluştururken başlangıç ve bitiş tarihi, kupon başına kullanım, müşteri başına kullanım gibi özellikler tanımlayabilirsiniz.
Varyasyon Modülü
Ürünlere renk, beden vs. gibi varyasyonlar ekleyebilirsiniz. Bu varyasyonların fiyata artı/eksi durumunu belirleyebilirsiniz.
Ürün Özellik Modülü
Ürünlere özellik ekleyebilirsiniz.
Dosyalar Modülü
Dosya kategorileri ekleyerek siteniz üzerinden indirilmesini istediğiniz dosyaları ekleyebilirsiniz.
İnsan Kaynakları
İşe alım formu oluşturup, bu verileri görüntüleyebilirsiniz.
İdari Kadro
Firmanızda çalışanları pozisyonlarına göre ekleyebilirsiniz.
Müşteri Görüşleri
Müşteri görüşleri her firma için önemlidir. Müşteri görüşü alıp, sitenizde yayınlamak isterseniz bu modülü kullanabilirsiniz.
E-Bülten Modülü
E-Bülten modülü aracılığıyla email listesi oluşturabilir, toplu mail gönderebilirsiniz
Toplu SMS Gönderme
Tüm üyelere, sadece aktif üyelere, sadece pasif üyelere, tek bir üyeye veya bir üye grubuna sms gönderebilirsiniz.
ve diğerleri...
Blog Modülü
Haberler
Sayfalar
Duyurular
Galeri
Projeler
Referanslar
Reklamlar
Diğer Özellikler
- Yöneticilere özel belirlediğiniz bölümlerde başarılı, başarısız, işlemler olmak üzere log kaydı alabilirsiniz.
- Cronjob ile döviz kuru güncelleyebilir, doğum günü kutlaması yaptırabilirsiniz.
- Stok tipini belirleyebilirsiniz. (X adet veya Var/Yok)
- Özel sipariş durumu ekleyebilirsiniz.
- Ürün fiyatlarını gizleyebilirsiniz.
- Üyelik modülünü aktif/pasif yapabilirsiniz.
- Site ayarlarını kolayca yönetebilme imkanı
- Ne kadar dil eklenmişse her dile göre içerik düzenleyebilme
- E-Postalarınızı kolayca düzenlebilme
- Çoklu para birimi
- Eklenen her sayfa için bulunan dillere göre içerik düzenlemesi
- Eklenen her ürün için bulunan dillere göre içerik düzenlemesi
- Menü Yönetimi
Gelmişmiş menü yönetimiyle menü grupları oluşturup temalarınıza kolayca ekleyebilirsiniz.
- Watermark özelliği ile resimlere logo basma
Watermark özelliği ile belirlediğiniz bölümlere ait yüklediğiniz resimlere yüklediğiniz resmi basabilirsiniz.
- Yönetici gruplarını ayrıntılı şekilde düzenleme
- Log kayıtları
- Blok sistemi ile her dil de dinamik içerik ekleme
- Mevcut temaları listeleme ve değiştirme
- Tema düzenleme
Demo : http://seyumfirma.site/
Tek Domain Lisans Fiyatı : 400 TL'dir.
Çift Domain Lisans Fiyatı : 700 TL'dir.
(Lisans ücretleri bir kereye mahsustur ve ömür boyu geçerlidir.)
YORUMLAR 2015 Nisan ayı gibi Oğuzhan kardeşimden bu scripti aldım. Aklımda tonlarca soru işareti vardı aslında. Sonuçta bir öğrenciydim ve bütçem aşırı derecede kısıtlıydı. Bir şekilde scripti aldık ve kafamızdakileri yapmaya çalıştık. Tabii bu esnada soru işaretleri teker teker azalmaya başladı. Scripti aldığımız gün dostluğumuzda başlamıştı ki artık o dostluk sanal görüşmelerden gerçek görüşmeye dönüşmüş, İstanbul 'a yolumuz düştüğünde bizi memnun etmiş ve Bursa'ya yolu düştüğünde memnun etmeye çalışmışızdır. Script konusunu işlerim diye düşünmüştüm ama benim aklımda dostluk gelmekte genellikle. Yaptığımız projeyi beğenip bize en iyi şekilde yardımcı olup tema giydirmelerde kolaylık sağlayıp ve gecenin ikisinde üçünde farketmeksizin aradığımızda anında halleden bir dost. Dost açısından bakışımı çok uzatmak istemem, yarın öbürgün belki bu yazıyı okuyup Oğuzhan'la dost olanlardan dolayı bizimle ilgilenmeyi azaltacağından korkmaktayım 
Bir projeniz var ya da hali hazırda olan siteniz için beyin fırtınası yapacaksanız, tam adamını buldunuz. Size yeni ufuklar açacak ve zengin web literatürüyle fikirlerinize fikir katacak. Ve bunu sizin siteniz değilde kendi sitesiymiş gibi benimseyip, kar yaptığınızda kendi kar yapacakmış, zarar ettiğinizde kendi zarar edecekmiş gibi benimsemektedir.
Scripttten çok söz etmeye gerek duymayacağım. Teknik altyapı olarak inanılmaz derinlikte bir web sitesidir. İstediklerinizi geçtim, istemediğiniz ve gerek yok dediğiniz özellikler bile burada var. Ki bi çok özelliği zaten sonralarda keşfedeceksiniz. Sizi ufak sürprizler bekliyor olabilir bu konuda
Eğer beğendiğiniz bir tema varsa kesinlikle oğuzhanla çalışın ve bu scripti baz alın.
Atalarımız "ev alma komşu al" demişler ki ne güzel demişler. Bu scripti aldığınızda script değil bir dost alacağınızı zaten söyledim. Biz bir scriptle başladık ve şu anda çok sağlam projelerde ortaklıklar kuruyoruz. Yazılımcımdı melek yatırımcım oldu.
Tekrar scripte gelirse ccript rakiplerinden zaten çok önde, firmanız için bu tür script bakıyorsanız ve bu konuya baktıysanız zaten bu scripti alacaksınız. Herkese hayırlı kazançlar.
Teşekkürler Oğuzhan
Sistem alınmış ve kişiye özel düzenlemeler yaptırılmıştır. Taahhütlerini zamanında ve başarılı olarak yerine getirmişlerdir.
Profesyonelce yaklaşımları için de ayrıca teşekkür ederiz..
Script sipariş edildi. Fazlasıyla ilgili olması gerekenden fazlasını yaptı.
2 adet lisans alındı ödeme yapıldı
2 Adet lisans satın alınmıştır, ilgili bir arkadaş.
1 adet sipariş verildi. arkadaşın ilgisi için teşekkür ederim.
2 adet lisans alınmıştır.
1 adet lisans aldım.teşekkür ediyorum.çok ilgili bir satıcı
arkadaşla çalışıldı anlayışlı biri oldukça yardımcı oldu.
2 adet script alınmıştır. Kurulumdan sonra vermiş olduğu destek ve yardımları için çok teşekkürler. Oldukça kapsamlı ve kullanımı kolay bir script. Hayırlı satışlar.
Bir adet lisans alınmıştır.
İlgili hizmeti için teşekkür ederiz.
1 adet script satın alındı. çok ilgili bir arkadaş tavsiye ediyorum
script alınmıştır gerçekten ilgili arkadaş ilave istekleride yerine getirmiştir.
Bilinmesi Gerekenler :- Sunucunuzda ioncube v5 kurulu olması gerekmektedir.
- Lisans ücreti bir kereliktir.
- Lisans devri bir kere yapılmaktadır ve 100 TL'dir.
- Scriptin hosting kaynaklı çalışmaması sorumluluğunu almamaktayım. Belirtilen özelliklerde sorunsuz çalışmaktadır.
- Kurulumu kendiniz yapmak isterseniz dosyaları mail üzerinden size gönderiyorum. Benim yapmamı isterseniz ben yapıyorum.
- Script kurulumu veya script gönderimi, ücret hesaba geçtikten sonra yapılır.
- Güncellemeler için ek ücret ödemek zorundadır.
- Herhangi script hatası, sorunu vs. gibi durumlarda aşağıdaki bilgilerden iletişime geçebilirsiniz.
- Ek özellik/modül/eklenti isterseniz özel olarak yapabilirim.
- Ek özelliklerin, güncellemelerin yayınlanıp yayınlanmayacağı, yayınlandıktan sonra iptal edilebileceği gibi kişiye göre de verilmeme durumu ayrıca script fiyatın da yapacağım hertürlü değişim hakkını tarafımca saklı tutmaktayım.
- Scripti aldığınız an tüm bu maddeleri kabul etmiş sayılırsınız.
Notlar :
- Özel tasarımlarınızı (tasarıma göre ücretlendirme yapılarak) giydirme yapabilirim.
- Ciddi alıcı değilseniz demo bilgisi göndermiyorum.
İletişim Bilgileri :
E-Posta : subasioguz@hotmail.com
Ödeme Şekilleri
- Finansbank
- Denizbank
- Paypal