admin paneli için pm alabilir miyim.
teşekkürler.
guzelmıs en kısa zamanda iletişime geçecem
1 adet sipariş verildi.
Hayırlı satışlar.
Yeni scriptin demosunu pm alabilirmiyim ?
Kurulum tamamlandı , çok tşk ederim , elinize sağlık tam istediğim gibi bir script olmuş.
Sipariş verildi kurulum bekleniyor teşekürler.
bir adet alınmıştır teşekkür ederim.
daha güzelşeylerde insallah yaparsınız ve alımını yaparız insallah bol kazançlar dilerim.
cok güzel olmus ustam bunu demeden gecmek istemedim wp sitemde bir tema var üzerinde degisiklikler yapmak istiyorum acaba yaparmisiniz hayirli satislar buarada
Siparişi Teslim Aldım Benden kaynaklanan Gecikmeden Ötürü Arkadaştan Özür Diliyorum. İlgi Ve Alakasından Dolayı Çok teşekkürler
Sipariş verildi. Sağolsun anlayışlı bir arkadaş.
sipariş verildi arkadaş çok ilgili

teşekkürler
Script'imizi teslim aldık. Kaba taslak gözlemlediğim gayet de kullanışlı bir yönetim paneli var. Bence tek ufak eksik; face var, twitter var, instagram ve pinterest yok ? ) Fakat onun dışında genel olarak sevdim, umarım sorunsuz ve mutlulukla kullanacağım (: Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler (.
güzelmiş mesajım bulunsun 1 adet alabilrim
1 adet siparis verildi ve onaylandi. Tavsiye ediyorum arkadas cok ilgili. Tesekkurler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
script sipariş edildi.
Başarılı bir çalışma,
Teşekkürler
1 adet sipariş verildi şuan arkadaş kurulumunu gerçekleştiriyor
1 Adet lisans alındı kurulum yapıldı çok kullanışlı bir script teşekkürler
Admin Paneli İçin PM lütfen
admin panel pm lütfen
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:53:45 -->-> Daha önceki mesaj 20:18:43 --
1 adet lisans için eft talimatı verildi. yarın ola hayrola. teşekkürler.
1 adet script için eft geçildi dönüş bekleniyor.
Sipariş verildi, kurulum bekleniyor.
Teşekkürler.
Düşünmeden alınabilecek bir yazılım, gerçekten çok ama çok emek verilmiş dün kurulumu bitirdi arkadaşlar ilgili ve anlayışlılar. Severek ilgileneceğiniz bir sitenizin olacağınıza emin olabilirsiniz.
Alım yapıldı umarım hayırlısı olur
yemektarifleri [.] com botu hazırlanmıştır. Sitemiz üzerinden 15 TL ücretle sipariş verebilirsiniz
Sipariş Linki :
http://panel.ayoscript.com/cart.php?a=add&pid=3