robben678 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba değerli dostum,

Abim aylardır sağlam bir Ford bakıyordu, özellikle 2013 model. Fiesta'lara da çokça göz gezdirmiştik ancak bir türlü almak nasip olmadı. Ardından da askere gitti işte, kendi görevini bana devretti bir nevi Bu araç fazlasıyla hoşuma gitti ve bu konuda görüşmek de isterim sizinle, hatta gerekirse babam da devreye girecektir. Ancak fiyat konusunda pazarlık payı olup olmadığını yazarsanız çok sevinirim.

Yanlış anlaşılma olmasın lütfen, gitmeden önce 42 bin liralık bir aracı gözüne kestirmişti ancak dönünce tekrar bakarım; belki 3-4 bin oynama olur demişti. Yani daha çok 37-38 bin civarı düşünüyor diyebilirim. Açıktan da yazıyorum yani, fazlasıyla netim; yine kendisiyle de konuşma durumunuz olur, bu ayın sonunda geliyor Allah'a şükür. Konuyla ilgili bana ayrıntılı pm atarsanız çok sevinirim, iyi satışlar dilerim...
O fiyatlara vermeyeceğini biliyorum dostum. 38 bin lira galeri vermişti, fiyatı öldürmek istemediğinden belirtilen miktarı verecek binici alıcıyı bekliyor kendisi. Daha fazla soru için ilandaki iletişim bilgilerini kullanabilirsin.