GOOGLE CEZA ANALİZİ ve KURTARMA ÇÖZÜMLERİ
( MANUEL / ALGORİTMİK )
Eğer sizde son zamanlarda aniden hitim düştü, sıralama kaybı yaşadım gibi soruların temel cevabı da google güncellemeleri*sonrasında alınan gerek manuel spam*sonrası ceza, gerekse diğer algoritmalardan alınan her hangi bir uyarı gelmeyen*algoritmik cezadır. Bu cezalara genel olarak google penaltı cezası denir. Bir sitenin algoritmik cezaya girdiğini gösteren sinyaller- Ani hit kaybı
- Yavaş ve kademeli hit kaybı
- İndex silinmesi*
- İnfo silinmesi
- Belirli veya tüm anahtar kelimelerde düşüş ( sıralama kaybı)
- Sitenize çok fazla düşük kaliteli backlink gelmesi
- Aşırı optimize edilmiş anahtar kelime ile backlink alınmış olması
- Google tarafından ceza aldığınıza dair gönderilen mesaj ( Örn. tam spam, kısmı eşleşme, site genelinde eşleşme gibi )
Sitenin manuel cezaya girdiğinizi nasıl anlarsınız ?
Manuel uyarılar adından da anlaşılacağı üzere google tarafından sizlere bildirilir. Bunu tespit etmek için google web yöneticisi araçları , arama trafiği sekmesinden manuel işlemler bölümünde gerekçesi ile birlikte listelenir. Ayrıca daha önce belirtmiş olduğunuz mail adresine de bir uyarı maili gönderilir.
Ceza kurtarma işlem ücretleri Google webmaster araçlarından mesaj olarak gelen manuel cezalar- KİŞİSEL SİTELER İÇİN : Manuel Spam / Tam spam Cezalarından kurtarma 5.000TL minimum ( siteye ve yazılıma göre fiyatlar değişebilir )
- HABER SİTELERİ İÇİN : Manuel Spam / Tam spam Cezalarından kurtarma 6.000 minimum ( siteye ve yazılıma göre fiyatlar değişebilir )
- KURUMSAL SİTELER İÇİN : Manuel Spam / Tam spam Cezalarından kurtarma 7.500 TL minimum ( siteye ve yazılıma göre fiyatlar değişebilir )
Hiç bir uyarı gelmeden algoritmik olarak gelen cezalar- Tüm algoritmalar için ceza alıp almadığınızın tespiti 3.500 TL
BACKLİNK ANALİZ VE TEMİZLEME HİZMETİ ÜCRETLERİ- Link temizleme işlemi 20 bin altı backlinki olan siteler için tek fiyat 3500 TL
- Link temizleme işlemi 20 bin 100 bin arası backlinki olan siteler için 4500 TL
- Link temizleme işlemi 100 bin + backlinki olan siteler için 5.500 TL
Analiz çalışması sonucunda eğer farklı bir anlaşma yaparsak ve arzu ederseniz link temizliği , over optimizasyon ( aşırı seo ) düzenlemesi veya panda penaltı cezası almanıza sebep olan içerik kalite analizi işlemlerini yapmaktayım.
Hangi durumdlarda ceza analizi veya kurtarma paketi satın alınmalı ?- Reklam gelirlerim birden çok azaldı
- Anahtar kelimelerde ilk sayfadan düştüm aşırı sıralama kaybım var
- Sitem anahtar kelimelerde dalgalanıp duruyor
- Manual spam uyarısı almış olabilirsiniz yada bizzat algoritmanın sonucu olarak ceza yemiş olabilirsiniz.
- Sitenize blackhatseo teknikleri uygula(t)mışsanız
- Ne olduğu belli olmayan backlink paketlerinden satın almışsanız
- Link networklere dahil olmuşsanız
- Alakasız sitelerden ve farklı lokasyonlardan backlink almışsanız
- Sitewide backlink çalışması yapmışsanız
- Sitenize zararlı yazılım bulaşmışsa ve google şüpheliler listesine sizi eklemişse
- Ağırlıklı olarak belirli anahtar kelimelere backlink çalışması yaptırmışsanız ve bu backlinkler sadece ana sayfanıza yönlendirilmişse
Manuel Tam spam kurtarma hızlı çözüm işte ispatı
Algoritmik ceza nedir ?
Ceza analiz paketinin içeriği tam olarak nedir ? Siteniz analiz edilerek hangi sebeple ceza aldığınız ( over optimizasyon anchor text, doğal olmayan bağlantılar vs. ) tespit edilip tarafınıza rapor olarak sunulur. Cezadan çıkma yöntemleri ile ilgili önerilerde bulunulur.* Tek bir algoritma için ceza analiz paketi aldıysanız istediğiniz algoritmadan ceza alıp almadığınız tarafınıza bildirilir. Tüm algoritmalar için ceza analizi paketi satın aldıysanız bütün algoritmalar açısından tarama yapılarak hangisinden ceza almışsanız size bildirilir. EKSTRA HİZMETLERİMİZ WORDPRESS HIZLANDIRMA : 4000 TL WORDPRESS GELİŞMİŞ ON PAGE SEO AYARLARI : 1500 TL GOOGLE CEZALARINDAN KURTARMA SÜRECİ
Ceza analizi sonrasında link temizliği ve içerik temizliği işlemi çıkarsa bu ekstra ücrete tabidir. Link temizleme işlemi ve içerik temizleme işleminin yapılması cezadan kurtulma sürecinin tek yoludur. Süre ve cezadan çıkma kesinliği hakkında garanti vermek gibi bir durum söz konusu değildir. Ancak çalışma yaptığımız sitelerden çok başarılı sonuçlar elde ettiğimizi belirtelim. Cezadan çıkamayan sitelerde elbette var. Bu durum genellikle alınan cezanın büyüklüğü ve dediklerimizin uygulanmamasından kaynaklanıyor.
***Banka havalesi ile ödeme seçeneğimiz mevcuttur.
Cezadan kurtulan örnek bir müşterimin görüntüsü
****** üzerinden paketlerimi satın alan onlarca müşterim %100 olumlu puan vermişlerdir. Level 2 ye geçmemizi tescilleyen tüm müşterilerime teşekkür ediyorum.
Not lütfen XYZ siteler dahil ahlaki , milli ve manevi yönden sıkıntı teşkil eden siteler satın almasın. Alışverişi iade ediyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim. Bir sigara parasına bir apartman almayı bekleyenler lütfen bu paketi satın almasınlar. En küçük paket sadece ceza alıp almadığınızı tespiti paketidir.* Ve bucezayı hangi sebeple aldığınızı size söylerim. Bir sürü blackhat seo tekniği uyguladıktan sonra aldığınız cezanın iki hafta icinde kaldırılmasını beklemeniz de son derece hayaldir bu süre minimum *4 hafta maximum 12 hafta olaak google tarafından belirlenmiştir.* Ayrıca ne istediğini bilmeyen kişiler de bu paketi SATIN ALMASINLAR.
REFERANSLAR
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
1 Günde Tam spam çözülür mü diye soracak olursanız @celilcan ile çalışmalısınız.
Kendisi ile Analiz + Spam çözümü üstüne çalıştık.. 1 günde sonuç çıkarttı verdiği sözleri tuttu ve sonuç itibari ile sabah 6'da bana Tam spam bitti diye bilgi verdi.. kontrolümde Tam spam artık yoktu
Arkadaş ile çalışmamız sonucu sitemizin cezası kaldırılmıştır. Özverili çalışması ve ilgisi için kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Spam gibi sorunu olanlara rahatlıkla arkadaş ile çalışmalarını tavsiye edebilirim.
web sitemde oluşan problem üzerine celil hocamdan, yardım istedik. sağolsun telefon ile beni arayarak teknik destek sağladı. *kendisi bu alanda tanıdığım en iyi analizci.kendisiyle analiz ve temizleme çalışması için anlaştık. güvenle çalışılacak birisi.
Bir hafta önce *lınk temizleme paketi satın almıştım.Arkadaşımızın yaptığı çalışmalar sonuç vermeye başladı.Sitem yükselişe geçti.Kendisine çok teşekkür eder ve tavsiye ederim.
Çalışma sonucu ile bir sitemiz cezadan çıkmıştır. @celilcan hocama yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Herşeyi para olarak görmeyen günümüzün nadir insanlarından biridir.
Biz yaklaşık 2 haftadır çalışmaktayız. Çok ilgili ve tecrübeli bir arkadaş, tespitleri gayet yerinde ve doğru. Sitemizde iyiye gidişler başladı, inşallah en kısa zamanda eski halini alır ddiyoruz.
Arkadaşa yardımlarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
Celil bey ile bir sitemin manuel link temizleme ve sitenin aldığı cezalardan kurtarılması üzerine anlaştık ve çalışmaya başlandı. İnşallah karşılığını alacağım ve yüzümüzü güldürecek bir çalışma olur. İlgisi ve samimiyeti için Celil Bey e teşekkürler.
Sitem *penguen algoritmasından sonra doğal olmayan backlinkler sebebi ile ceza *almıştı hitlerim çok düşmüştü.
Celilcan arkadaş ile yaptığım çalışmalar *sonrası çalışmalar meyvesini vermeye başladı sitem cezadan çıktı ve *yükseliş trendine girdi.
Kendisine çok teşekkür eder ve tavsiye ederim.
6 gün önce paket satın almıştım, bugün Webmaster tools'a girdiğimde manuel spam cezasının kaldırıldığını gördüm. Teşekkür ederim, yardımınız ve verdiğiniz fikirler ile cezayı aştık, umarım en kısa sürede arama sonuçlarına yansır.
1 numaralı hizmet için sipariş verildi.
Arkadaş sözünün eri ve gerçekten 5$ iş için bayağı yardımı oldu. Bundan sonra sürekli seninle çalışacağım hocam, umarım daha çok kazanırsın.
Hizmet alındı ve beklemediğim derecede hızlı dönüş için kendisine teşekkür ediyorum.
Penguen Ceza analizi raporu elime ulaştı, arkadaşta sorduğum sorulara sıkılmadan yanıt vermekte oldukça ilgili bir kişi. Bir miktar Toxic link var inşaAllah bunlarıda temizlettireceğim kendisine.
[/COLOR]
Telefonla görüştük, tecrübeli ve ilgili bir abi diyebilirim. R10'da böylelerini görmek güzel

[/QUOTE]
Sitemde ani hit düşüşü oldu arkadaş sorunu halledeğini söyledi. anlaşma sağlandı. son durumu buradan size bildireceğim.
Arkadaş gayet yardımsever, ayrıca bana yeni fikirler verdi sağolsun, teşekkürler.
satın alındı ödeme yapıldı rapor bekleniyor.Rapor için çok ederim. Oldukça beni aydınlattı. Ayrıca telefon görüşmesinden de memnun kaldığımı söylemek isterim. Hayırlı günler
Bir paket alındı. Raporu kısa sürede aldım. Ne yapabiliriz diye uzun bir görüşme yaptık ve inşALLAH birlikte çalışacağız. İnanılmaz yardımcı bir abimiz. Alanındaki bilgisini hemen anlayabiliyorsunuz zaten. İnşALLAH kısa sürede etkili çalışmalarımız olucak, sonuçları tekrar buradan paylaşacağım.
Celil abi işinin ehlidir, gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.
Zaten insanlığı ve dürüstlüğü yeterli olur onu tanımanız için.
500 tl'lik detaylı analiz ceza kurtarma paketi alındı.
Celil beyden penguen paketi alındı. Sorun en kısa zamanda çözüme kavuşturuldu. İşini hakkıyla yapan birisidir, tavsiye ederim
Benim için *oldukça önemli olan bir sitenin kurtulması umudunu taşıyarak, 600 TL 'lik anlaşma sağlanmıştır. Sonuçları buradan ve inşallah olumlu bir şekilde paylaşacağım.
Rapordaki tespitleriniz isabetli. Teşekkürler.
Telefonla iletişim kurup; önemsediğim bir site için 250 TL'lik paket alındı. Bu iş hallolsun daha çok iş yaparız hocam...
3 sitenin ceza analizi, içerik temizleme ve cezadan kurtarma çalışmaları için 700 $ (USD) karşılığında anlaşılmıştır.
1 adet penguen ceza analizi için sipariş verildi. İlgi alaka için teşekkürler.
Link temizleme paketi alındı. İnşallah olumlu sonuçlar getirmesini umut ediyorum.
celil beyle yapılan çalışma sonrası bizi gerekli bilgileri aktardı bundan sonra iş bize düşüyor bazı çalışmalara kendisi devam edecek verimli bilgilendirici bir arkadaş
teşekkürler, paket tarafımıza ulaşmıştır.
sadeceon üzerinden analiz paketi sipariş verildi.
rapor teslim alındı. sorun tespit edildi, tavsiye ederim
1 adet Penaltı ceza analizi*paket satın alınmıştır. Hediyesini bekliyorum celilcan arkadaşımızdan.
Daha önce birkaç seo hizmet aldım. Pek memnun kaldığımı da söyleyemem. Bir umut sizin ceza peketinizi de aldım. ****** üzerinden.. Sizden %100 memnun kalmayı ümit ediyorum.
Merhaba,
Celil hocam hakikaten işini iyi bilen karekter sahibi bir kardeşimiz. Kendisini tanımakla mutlu oldum. Sitesini spamdan kurtarmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat bana göre.
1 site için ödeme yaptım. Eğer problem içinde çözüme ulaşabilirsek diğer sitelerimiz içinde çalışacağız.
Analiz paketi alındı. Hızlı dönüş ve ilgi alaka için ayrıca teşekkür ederim.
Paket alındı. Çalışma sonucu bekleniyor. Hızlı destek için ayrıca teşekkür ederim.
GİG PAKET için anlaşma sağlandı şimdiden teşekkürler
1 Adet 'Penalty' paketi satın alınmıştır.
1 adet ceza analizi ve 1 adet gig paket aldık, arkadaş gayet ilgili görünüyor, işlemin tamamlanmasını bekliyoruz.
Bu konuya daha önce yorum attım diye hatırlıyorum.
Fakat aynı mesleğin erbabları olmamıza rağmen kendisi o kadar delikanlı ve iyi kalpli bir insandır. Önemli bir araç hakkında daha önceden bilgi vermişti fakat kullanmayı unuttuğum için tekrar yardım istedim.
Tekrar tekrar yardımcı oldu.
Önceden de söylediğim gibi aynı mesleğin esnafları olmamıza rağmen tekrar tekrar gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.
Teşekkürler Celil abi...