Merhabalar Marmara üniversitesi - işletme mezunuyum. Dil okuluna gitmek istiyorum. Benim için ekonomik ve doğru bir yol ne olabilir alternatiflerim neler olabilir 6 ay süreyle gitmeyi düşünüyorum en az.
Merhaba;
Dil okulu için sizin kriteriniz nedir bunu belirlemelisiniz öncelikle. Eğer maddiyat ilk planda ise Malta'yı düşünebilirsiniz. Özellikle low seasons'da yan kış döneminde oldukça uygun fiyatlara dil eğitimi alabilirsiniz. Lakin 6 aylık sürede Malta'da sıkılabilirsiniz. Ancak avantajınız, shengen vizesine sahip olmanız, yani dilediğiniz zaman Malta'dan çıkıp bir Avrupa turu yapabilirsiniz. Ancak tabii ki bu durumda masraf yapmanız kaçınılmaz.
Onun dışında en sağlıklı ingilizce için muhakkak İngiltere'yi öneririm.
Son olarak, 10 haftalık özel bir programımız mevcut,
Her Şey Dahil adını verdiğimiz programımızı da inceleyebilirsiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:09:42 -->-> Daha önceki mesaj 18:07:01 --
Aradigim sey MBA degil MSc yani master degree. Ek olarak Software uzerine ariyorum.
London School of Commerce'de mevcut. Tabii farklı okullar da var. Araştırmak gerekli. Aklınızda sorular varsa yanıtlayayım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:12:47 -->-> Daha önceki mesaj 18:09:42 --
Bu yaz için work and travel düşünüyorum. Pasaport vize vs dahil Amerika yada İngiltere ne kadar oluyor?
Work and Travel yalnızca Amerika için geçerli bir programdır. Fiyat aralığı firmadan firmaya değişmekle birlikte 1600-1800 $ civarındadır. Bu fiyata genellikle işinizi ve konaklama yeriniz ayarlanması, vize danışmanlığı ve genel danışmanlık süreçleri dahildir.