Metehaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lagalugaya gerek yok! Tartışma alanına çevirmeyin diyorsunuz konuyla alakası olmayan 3. şahıslar bana alıntı yapmasın o zaman. Ben az çok insanların üslubunu ölçebilen bir insanım ki zaten konu sahibi şahısın bana cevap olarak "nerenizle okuyorsunuz çok merak ediyorum" şeklindeki yanıtı açık ortada. Eğer ben o mesaja cevap vermiyorsam konu uzamasın diye gereksiz 3. şahıslar ortaya çıkıp ortamı germeye çalışmasın. Siz alışmışınız sanırım "al şunu cebine koy lak lak yap şunu" muamelesine.

Yazılımcılara, işcilere köle gibi bakılmasından şikayetciyim ben. Veririm paramı, vururum kırbacı, yaptırırım işi devri değil artık bu. Tabi iş sahibi bir otoritere sahip olacak ama "bak şu benim param" şeklinde bir gösterişe girmeyecek. Ben orada üslubu belirttim ve nokta virgülüne kadarda arkasındayım.

Bu kadar saçma, düşürücü bir üslub olamaz.

Bu kadar "buranın ağası benim" şeklinde bir üslub olamaz.

Yahu neyse ben uzattıkca dilim sivrileşecek. Susayım, derdi olan PM atsın. Buradan alıntı yaparak meseleyi şov unsuruna dönüştürmesin.
Şu son mesajını okudukdan sonra sayende sesli güldüm
Gelelim asıl mevzuya.

Benim sözlerimi eleştiriyor ama kendisi "Lagalugaya gerek yok! " Diyerek cümlesine başlıyor. Bu ne perhiz demezler mi ?

Konuyla alakası olmayan 3. şahıslar alıntı yapmış çünki 3. şahısların da müdehale edeceği kadar saçmalamışsın.

"Ben az çok insanların üslubunu ölçebilen bir insanım" Demişsin ya bu sana özgü üstün bir yetenek değil ki bu sebepden dolayı kendini ayrıcalıklı görme emi. Bu özellik düşünebilen tüm canlılar da mevcut.
Ben sana "nerenizle okuyorsunuz çok merak ediyorum" dedi,m ve halen de lafımın arkasındayım.

"Yazılımcılara, işcilere köle gibi bakılmasından şikayetciyim ben" Diyorsun da ben hangi tabirimle yazılımcıları köle gibi görmüşüm acaba ? Peki parasını ödeyip iş yapdıramayan mağdurlara ne demeli ?