OgzCnr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Işi zamanında, düzgün destek sağlayıcı biri ne zaman köle oldu ?
Tartışma falan değil amacım, haklının yanındayım.
Iyi forumlar
ECSMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
az sakin ol metecigim
Sebonline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de o ayrıntıyı merak ediyorum.

Acaba açtığım konuda bir kelime veya cümle hatası mı yaptım diyte düşündüm konuyu defalarca okudum lakin bir yanlış göremedim.

İş yaptıracağım zaman işimi sağlama almak isteyişimin adı ne zmaandan beri kölelik oldu merak ediyorum.
Lagalugaya gerek yok! Tartışma alanına çevirmeyin diyorsunuz konuyla alakası olmayan 3. şahıslar bana alıntı yapmasın o zaman. Ben az çok insanların üslubunu ölçebilen bir insanım ki zaten konu sahibi şahısın bana cevap olarak "nerenizle okuyorsunuz çok merak ediyorum" şeklindeki yanıtı açık ortada. Eğer ben o mesaja cevap vermiyorsam konu uzamasın diye gereksiz 3. şahıslar ortaya çıkıp ortamı germeye çalışmasın. Siz alışmışınız sanırım "al şunu cebine koy lak lak yap şunu" muamelesine.

Yazılımcılara, işcilere köle gibi bakılmasından şikayetciyim ben. Veririm paramı, vururum kırbacı, yaptırırım işi devri değil artık bu. Tabi iş sahibi bir otoritere sahip olacak ama "bak şu benim param" şeklinde bir gösterişe girmeyecek. Ben orada üslubu belirttim ve nokta virgülüne kadarda arkasındayım.

Alıntı
-Bakkala giden 5 yasındaki çocuga KAÇ LİRA PARAN VAR diyen bakkalcı gibi, bütçeniz nekadar diye saçma bir soru sormayacak.
Bu kadar saçma, düşürücü bir üslub olamaz.

Alıntı
Parama göre iş yaptırmam, İşe göre para veririm.
Bu kadar "buranın ağası benim" şeklinde bir üslub olamaz.

Yahu neyse ben uzattıkca dilim sivrileşecek. Susayım, derdi olan PM atsın. Buradan alıntı yaparak meseleyi şov unsuruna dönüştürmesin.