pm den telefon numaranızı iletirseniz detayları görüşebiliriz
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:53:44 -->-> Daha önceki mesaj 02:25:28 --
Twitter uygulamaları ile alakalı açtığınız konulşarı inceledim ancak bizim mevcut çalışan uygulamalarda yasadıgımız sorunları siz de yaşamakta oldugunuzu fark ettim. Siz kendi uygulamalarınıza çözüm bulamaz iken, bu projeyi size verdiğimiz de bizim projeyle alakalı ihtiyaçlarımıza nasıl karsılık verebileceksiniz.
Dikkat ederseniz açtığım konu başlığında da "sorunsuz çalışan" ibaresi yer almaktadır.
Bizim istediğimiz script de ve şuan kullandığımız scrip de birçok script de ve hatta hiçbir script de diyebilirim yer almayan bir çok özellik bulunmaktadır. Bu istediğimiz özellikler de haliyle proje fiyatını etkilemektedir.
Ve proje ile alakalı isteklerimizi bilmeden bizden hiçbir detay öğrenmeden fiyat vermeniz de sizinle çalışamayacağımız konusunda bir neden oluşturmaktadır.

sadece gülüyorum gerçekten referans isteyenler ulaşabilirler mevcut sitelerim ve panelleryle naklen görürsünüz iyi geceler..
edit: bahsedilen konularım
https://www.r10.net/twitter/1211427-y...z-gidiyor.html
(Twitter kaynaklıymış sorun içine bakarsanız benle alakalı değil)
son 20 konum içerisinde baska php sorunum yok arama butonu orda arkadaşlar