Yazdıkalrınız bilinmeyen şeyler değil ama şuna emin olun bu yazınıza rağmen gene alacaklar.Çünkü adamlar üşengeç oldukalrından gidiyorlar iki satırlık yazı okuyorlar orada da tabi link diyor backlink diyor hopp oda hemen full backlinke yöneliyor sonra bu kategoriye gelip ağlanıyor.
Ben bir aylık paket çalışması yaptım diye adamlar paket almadılar.Bir günde rapor mu olur ya o rapordan hayr mı gelir
Dediğim gibi paket alımlarında dikkatli olunmalı.Madem sitene çok öenm veriyorsun.Git al 5-6 saglam domain parava blog sistemi olustur dha makbul.Aslında söylencek çok söz varda.Kim okucak kim uygulacak en iyisi kendime sakla muhabbeti yapıyorum ...
Pandoranın kutusunu keşfetmedim elbet ama dediğiniz gibi üşengeçlik, yanlış yönlendirme veya sektörün aktifliğini sürdürme amaçlı yazılarla toplu ve anlık backlink alımı yapıyorlar.
Backlink alımı aylara yıllara yayılmalı, sektörünüzde ki kaliteli , link çıkışı az olan sitelerden alınmalı. Adam gidiyor 3 bin link çıkışlı full tanıtım yazısı olan siteden link alıyor, noldu ? PR6 abi ya ondan yani manyak backlink