Öncelikle Selamlar,

Biliyoruz ki bu zamanda en çok kullanılan yazılım wordpress.

Wordpress Nedir?

WordPress şüphesiz web tasarım ile uğraşanların bloglara girip çıkanların sık duyduğu kelimelerden birisidir.Ancak çoğumuzun bu konu hakkında pek bilgisi yok.Wordpress; Joomla (Mambo), Drupal gibi içerik yönetim sistemlerinden birisidir.PHP ile yazılmış harika bir blog yönetim programıdır.Sürekli geliştirilen bir yapıya sahiptir.Eklentiler, temalar ve buna benzer nesneler ile gücüne güç katan ve beni çoğu zaman korkutan mükemmel bir sistemdir.Korkutması ise şundan dolayı sürekli yeni birşeyler bulunuyor, keşfediliyor.

Biz Sizlere Neler Sağlıyoruz?
  1. Bizler bu hizmette sizlere WordPressi kuruyor seo ayarlarını ev eklenti kurulumlarını yaparak kullanılabilir duruma getiriyoruz.
  2. Kurulum işlemleri tamamlandıktan sonra tema ayarlarınızı yaparak özgün içerikler hazırlıyoruz.
  3. Özgün içerikler girildikten sonra paravan ve sosyal medya üzerinden sitenizi yayınlıyoruz.
  4. Daha sonra sizleri alexa da tamamen google organik hit ile sıralamada yükseltiyoruz.
  5. Bu çalışma tam olarak 2 hafta yapılmaktadır 2 hafta sonra site hit sahipi olmuş ve googleden organik kelimeler ile hit alıyor olacağız.
  6. 2 Hafta çalışma süremiz doldu ve sizlere yardımlarımızı devam ettiriyoruz. Her türlü sorular ve sorunlarınızda bizler size yardımcı olacağız.

Fiyat olarak sabit 100TL 'dir
Domain Size Aittir Hosting 3 Aylık bizden hediyedir.