setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ha bugun ha yarın çıkacak derken güncelleme için 2 ay oldu..en son 08.01.2014 tarihinde yeni güncelleme için çok az kaldı demiştiniz..sonuçta bizde siteleri kurup ona göre ayarlamalar yapmak istiyoruz..dil şu an önemli değil bazı hatalar mevcut ve reklam alanları vs yetersiz..ben şu an açıkcası dil falan istemiyorum..güncellemeyi yapın sizi daha fazla rahatsız etmeyelim..
Merhaba,

Öncelikle şunu söyleyeyim, temanın işleyişiyle ilgili bir hata çıktığında 1-2 iş gününde hata giderilip ufak güncellemeler yayınlanıyor. Ayrıca tüm müşterilerimiz mail ile bilgilendiriliyor. Bu sebeple eğer böyle bir hata varsa temada hemen düzeltebiliriz. Bunun dışında bize iletmiş olduğunuz tüm istekler değerlendiriliyor. Tüm kullanıcılar tarafından talep edilenler, herkes için yararlı olacak şeyler sıralamaya alınıyor. Vakit buldukçada bunlar tamamlanmaya çalışılıyor.

Plan dahilinde gerekli değişiklikler tamamlanıncada güncellenmiş versiyon yayınlanıyor.

Ayrıca her wordpress sürümü çıktığında, veya kullanılan pluginler güncellendiğinde tema tekrar kontrol ediliyor. Yani 2 aydır tema ile hiç ilgilenmiyormuşuz gibi bahsetmişsiniz öncelikli bunun öyle olmadığını belirteyim.

Yardım istekleriniz, güncelleme sorularınız vs. bizi rahatsız etmiyor. Eğer skype üzerinden yazarken mesai saatleri içerisinde iletişime geçerseniz cevap verebilirim. Bunun dışında mail atmanız veya öm göndermeniz gerekiyor.