Halil_69 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam söyledikleriniz kısmen doğru.
Şöyleki Türkiye'de SEO ayağa düştü. 18 yaşındaki çocuklar "SEO uzmanıyım diye" gezinir oldular. Hal böyle olunca kimsenin gerçek manada SEO ya güvenide kalmadı. Çok aşırı derecede suistimal edilen bir mesele. Türkiye şartlarında ciddi manada SEO hizmeti veren bunuda adam gibi yapan 2-3 kişi ya vardır ya yoktur. Onlarda öyle aylık 100-200 TL ye çalışmaz. Ciddi paralar verip ciddi hizmet alacaksınız.

Ve tabi SEO hizmeti vermekle Site açmak ayrı şeyler. Günlük 50 k ziyaretcisi olan bir sitenin sahibi neredeyse tüm zamanını buraya ayırmak zorundadır. Ben seo uzmanıyım kendim site açar geliştiririm demek pek gerçeklerle örtüşmüyor zannımca.
Is yapmakla yasin ne alakasi var ki? Ben butun php islerimi 17 yasinda cocuga yaptiriyorum, en kral phpciye takla attirir. Gecen gun slovakyadan bir cocukla anlastim flash isleri icin, cocuk tas catlasin 15 yasinda cv olusturmus kendine. Ne adamlar gorduk yasi almis basini gitmis, hala backlinkle seo yapmaya calisiyor, ne yazi yazanalr gorduk konualri olmus 500 sayfa, ornek aliyosun yazilan yazi "ali topu tut" kalitesinde.

Seo kategorisine gidin, konularin cogu belkide %90indna fazlasi yasi oturmus kisilere ait sozum ona belki 25 belki 30 ustu. Isini iyi yapmakla yasin alakasi hic yok, deginmek istedim. Yanlissiniz bu konuda.