SİTE SATILMIŞTIR. Lütfen Tüm Yazılanları İyice Okuyun, Tüm Gelir ve Hit Bilgileri Konuda Yer Alıyor. Site adresi: PM ile isteyiniz
Site Hemen Al Fiyatı: 800TL Sitenin aylık getirisi: Adsense Kazançları Aşağıda Sitenin açılış tarihi: 03.05.2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash Oyun
Günlük hit sayısı: Hafta içi 500, Hafta Sonu 600+
(Hit Görüntüleri Aşağıda) Ziyaretçi kaynağı: Arama Motorları %90 Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 7 Yaşında PR:1 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Hayır 1 hafta idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil (Wordpress+Özel Tema)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Domain Firması: NetDirekt.Com.Tr (Hesap açarsanız, ücretsiz hesaplar arası transfer var. Transfer sonrası isterseniz 1 yıl uzatma parası ödeyerek istediğiniz firmaya taşırsınız.)
Site Bilgileri: 3 ay önce askerdeyken yine forum üzerinde bir arkadaştan aldığım ve o günden beri hiç oyun ekleyemediğim ve ilgilenemediğim
7 Yıllık Güzel Bir Domaine Sahip .Com uzantılı Adsense Gelirli,
Hiti belirli bir seviyenin altına düşmeyen flash oyun sitesini hem site çokluğundan hem de ilgilenemediğimden satıyorum.
2007 kayıtlı ve 7 yıla yakın süredir kesintisiz yayında olan bir site. Hiti dediğim gibi arkadaştan aldığımda 500-600 civarında iken, ilk 2 ay birden uçmuştur,
1k-1.5k hit arasında seyrediyordu. Dediğim gibi
3 aydır ilgilenmiyorum, oyun eklemiyorum ve şuanda
500-600 tekil hit seviyesindedir. Bu rakamın altına düşeceğini de sanmıyorum.
Sitede say.ac kullanıyorum o yüzden
son 30 günün hiti görünüyor fakat
Webmaster Tools ve Adsense kazanç görüntülerindeki sayfa görüntüleme sayısından hitini görebilirsiniz zaten. Oyun eklediğinizde ve çalışma yaptırdığınızda hiti katlanacaktır, buna oranla geliri de katlanacaktır. Düzenli olarak sadece oyun eklemenizin bile yeterli olacağını düşünüyorum çalışma yaptırmadan.
Sitedeki tüm içerikler
arkadaşın yazdığı kadarıyla bizzat elle girilmiştir. Tüm oyunlar ve resimler kendi hostunda barındırılmaktadır. Arkadaş yine söylediği kadarıyla siteye çok harcama yapmış. Site daha önceden onArcade tabanlı bir scripte sahipmiş. Forumdan bir arkadaşa
300 TL ödeyerek, siteyi Wordpress'e geçirtip eski temanın aynısını Wordpress için uyarlattırmış. Böylece görselde herhangi bir değişiklik olmadan siteyi Wordpress'e taşımış olmuş.
Reklam yerleşimi oldukça iyidir. Güzel hitler alındığı zaman bununla orantılı olarak gelirleri de artmaktadır. Arkadaşın yazdığı kadarıyla bir ara güzel oyun girdiği zamanlarda
90-100 dolara kadar gelir getirmiş.
Şöyle kabaca bir hesap yaparsak;
7 yıldır aktif olan bir domain için 7x20TL=140TL , OnArcade'den Wordpress'e geçiş için
300TL , host parası , önceden arkadaşın yaptığı masraflar derken
600TL'den fazla masraf yapılmıştır diye düşünüyorum. Ben arkadaştan aldıktan sonra dediğim gibi hiç ilgilenemedim. Şuanda askerden döndüm ve bu sefer de zaman bulamıyorum. O yüzden bu site gerçekten kaçmaz.
Hit Bilgileri: Ben Almadan Öncesi:
Son 4 Ay:
Son 30 Gün:
Hitler Hakkında Notlar:
(İlk Resimde Hitin dibe vurduğu alanlar sunucu sıkıntısının yaşandığı günlermiş)
(Ağustos Eylül aylarında arkadaş tatilde olduğu için siteyle pek ilgilenilememiştir o yüzden o iki ay düşük gelmiş olabilir)
(Ben siteyi aldıktan sonra Analytics koymadım, say.ac son 30 gün, Adsense görüntüleri ve webmaster tools görüntülerinden hitini anlayabilirsiniz.)
Kazanç Bilgileri: Ben Almadan Önceki Genel Kazançlar (Aylık):
Kazançlar:
Sitenin tüm bilgilerini açıkladım, diğer sorularınız için pm isteyiniz.
Alıntı
Forum Dışı Msn/Skype/Mail Adresi:
kngblood (at) hotmail.com