Hocam fiziğim senin gibi spor salonuna gidiyorum. Sakın protein tozu alma kas yaparsın ama hareketler yetersiz kalabilir yetersiz kalmasa bile sporu bıraktığın an kasların sarkacaktır. Kimse aksini iddaa etmesi 5-6 tane hoca var hepsi profesyonel hepsine sordum.
Ya Allah aşkına şöyle cahil cahil konuşmayın kas sarkması ne demek oluyor?
Ufaktan mevzuyu özetleyimde bilgilenin biraz.Insan spora gitmeye devam ettikçe yediğine içtiğine bi ayrı dikkat eder.Sen spordan ötürü günlük 3000 cal alırsın amacın kütle kazanmak olur.Sonra sporu birakirsin veya ara verirsin ancak ayni beslenme alışkanlığına devam edersin.Adele antrenman yapmadığı için yavaştan sertliğini ve doluluğunu kaybeder.Bir yandanda alışılagelmiş beslenme düzeni seni yağlandırmaya başlar.işte sarkma mevzusu bu döngüden doğar.
Sen gidip günlük 500 gr tavuk yemişsin veya 100gr tavuk + 2 ölçek toz kullanmışsın ayni kapi.Vücut gelen proteinin referansina bakip farkli davranislar sergilemez(bu toz,bu tavuktan gibi).
Ben bu protein tozunu sadece kana hızlı karışmasindan ötürü tercih ediyorum.Antrenmn sonrasi yıkımı minumuma indirger.