Arkadaşlar merhabalar bu sivilce sorununu ciddi anlamda çözebilecek bir krem öneriniz var mı?
Daha önce kullanmış olan tavsiye verebilecek arkadaşlar varsa isim verebilirlerse çok memnun olurum
2 yıl önce çok çekmiştim... İlaç verdikleri zaman bir halta yaramıyordu çünkü ergenlik sivilcesiydi. Bir türlü bitmiyorlardı cildim mahvolmuştu. Iyykkk aklıma geldi
Oynamadan, sıkmadan yapamayacaksın biliyorum ama kesinlikle ve kesinlikle sivilceni sıkma ve koparma!!
Şuanda çıkıyor ama çok nadir onlarda zaten yediklerimden kaynaklanıyor aynı zamanda benim vücudum kilolu olmamama rağmen normal orandan daha fazla yağlıymış
Sakın yağlı yemekler yemeyeceğim derken elden ayaktan düşersin.
Şuan yaptığım ve kremlerden bin kat daha işe yarayan yöntem:
Sabah ve akşam olmak üzere yüzünü sıvı sabunla yıka. Sıvı sabunu eline sık ve hafifçe dağıt sonra yüzünü onunla ufala yüzünde köpük oluşunca bırak. Sonra suyla yüzünü durula.
NOT: Kesinlikle yüzünü havluyla kurulama selpak veya kağıt havlu ile kurula.
Yüzünü böyle devamlı devamlı sabunladıkça cildin bem beyaz olmaya başlayacak zaten fark edeceksindir. Bu yöntemi 1 hafta devam ettir.
NOT2: Eğer ilaç kullanırsan ilk başta çok fazla sivilce artar sebebi ise alttaki sivilceler kurumaya başlayınca son sivilceler çıkar. İlacı bir defa bıraktın mı artık daha kötü olur. O yüzden hangi ilaca başlayacaksan devamlı kullan.
Diğer tedavi yöntemim:
Pamuğu al eline ve üstüne kolanya dök sonra onun ile cildini iyice sil. Cildini kurutacaktır ve zamanla soyulma oluşacaktır. Bu biraz canını yakabilir ancak korkma cildin soyulmaya başladığı için kötü deri az da olsa kalkacaktır. 3-4 gün arka arkaya devam ettir.
NOT3: Ben yaptım oldu ama hiç bir sorumluluk kabul etmem.