Site adresi : arrowizle.com
Site için istenen fiyat : (Teklif Usülü)
Sitenin aylık getirisi: Reklam Alınmadı
Sitenin açılış tarihi: 01.03.2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi Film
Günlük hit sayısı: 50-100
Ziyaretçi kaynağı: Google/Twitter
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yeni Site
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik İle Satılık / Twitter Hesabı Hediye
Hosting dahil midir: 2-3 Ay Kadar Sınırsız Host İdare Edebilirim
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hiçbir Problem Yok

Herkese merhaba , değerli r10 kullanıcıları , Yeni Bir Dizi Sitesi Açmış bulunmaktayım,Bu Dizi sadece bir dizi üzerine kuruldu ve öyle tasarlandı. Site Arrow Dizisinin sitesidir. Arrow dizisi son zamanlarda Türkiye'de en çok izlenen yabancı dizilerin başında yer almaktadır,bunu araştırabilirsiniz. Sitenin Türkiye için google da aranma hacmi 100 Bine Yakındır. Bunun yanında geçen günlerde Dizi için 3.Sezon Onayı Alındı. Bu Demek oluyor ki önümüzde ki sene 2015 De dizi devam edecek yeni sezonuyla,bu sezonuda içine katarsak yaklaşık 2 sene daha full time iş yapacak bir sitedir. Site adı inanılmaz jenerik bu site ve aranan kelime için en uygun olan arrowizle.com , Sitede bulunan tema inanılmaz kullanışlı ve çoğu kullanıcı tarafından gerçekten çok güzel karşılanıyor. Bu dizinin 2Bin kişilik Twitter hesabı elimde bulunmakta bol etkileşimli. Site açılalı daha 4-5 gün oldu siteyi satmak hiç aklımda yoktu fakat gelen tepkiler beni inanılmaz şaşırttı.Herkes böyle bir projeye imza attığım için tebrik etti,bende belki benden daha istekli ve bu iş üzerinden gerçekten reklam gelirleri ile video önü video altı linklerle backlinklerle afişlerle para kazanmak isteyen kişilere satabilirim diye düşündüm yani tek bir dizi olması sizin avantajınıza çünkü kullanıcılarınız sürekli sizi tercih edecektir ve bu dizinin izlenme oranı basite alınmayacak kadar çoktur. Hiçbir banı yok daha index almaya yeni başladı , çok iyi yerlere getirebileceğinizi ve ciddi anlamda para kazanabileceğinizi düşünüyorum. Neden benim yapmadığıma gelirsek Üniversite 1 Öğrencisiyim,fikirlerim canlı ama vaktim yok. Bu yüzden benden daha iyi ilgilenecek insanlar veya para kazanmak isteyen insanlar olacaktır. Siteye güzel teklif gelmez ise satışı sonlandırmayı düşünüyorum 4-5 Gün açık kalacak satış.

İletişim: PM Veya bilgi@arrowizle.com (En geç 1 Saat İçinde Mesajınıza Cevap Verilir )
Teklif Usülü Satacağım ; Hemen Alma Fiyatı 500 TL,bu parayı 2-3 ayda cıkaracağınıza emin olabilirsiniz reklam gelirleri ile , Tekliflerinizi buradan yazarsanız diğer alıcılarda görecektir ve karmaşa çıkmayacaktır.Ayrıca Site hakkında iyi/kötü yorumlarınızı bekliyorum.
İyi Günler diliyorum