barano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar

Neobux Üye oldum fakat nasıl kullanılcagı hk bilgim yok.

view Advertisements Bölümündeki tüm şeyleri izledim ve. $ 0.48 var şuan hesabımda bunu genişletmek için ne yapmam gerekiyor ?
Neobux'dan Türkiye'den kazanç sağlamanın en iyi yolu kiralık referans alıcaksınız yani yatırım yapmak lazım.Riskli iştir kiralık referansları sistem otomatik atar ben diyelimki siteye referanssız üye oldum ama sistem beni referans olarak birine kiralar sahibi olan kişi referansının kim olduğunu bilemez örnek orda referans432 gibi numaralar var ama bence bu tamamen hikaye referanslar bot diye düşünüyorum ben neden riskli iştir size gelen referanslar aktif olmayabilirler tıklama yapmazlarsa kazanamassınız zarara geçersiniz bu referansları değiştirmenin bir yolu var ama o riskinde riski çünkü yeni gelecek referanslarda tıklama yapmayabilir alternatif kazanç ise direct referans sizin siteye üye yaptığınız kişiler size daha sağlam para kazandırır

Ayrıca yine 3.dünya ülkeleri malesef bizde dahiliz para kazandırmıyorlar bizlere.Minijobs diye birşeyi görmüşsünüzdür offers kısmında burada size görev verir şöyleki bir internet sayfası açılır orda laptoplar gelir aralarından en ucuzunu seçmenizi isterler bunun karşılığında ücret öderler.Örnek olsun diye söylüyorum yine sizi bir siteye yönlendirip bu bir makalemi değilmi diyede soruyorlar vs vs küçük işler karşılığında para kazanabiliyorsunuz.Ben amerikadayken keşfetmiştim 4 günde 4 dolar 10 günde 10 dolar yapıp ödememi almıştım yani sabit en az 1 dolar gelirim oluyordu referans işlerine girmemiştim bile.Ama gel gelelim bu minijobslar ülkelere göre çıkmakta her ülkeye farklı jobslar farklı ücretlendirme yapıyorlar siz türkiyede bekleyinki minijobs çıksın.

Özetle sistemden kazanmak için yatırım yapmak şart riskli bir iş ama sistemi tamamen kavrarsanız güzel kazançlar elde edersiniz.

Adprizelere tıklamayı unutmayın bana $5 hediye çıkmıştı onun dışında gold üyelik kazanırsanız cuk diye oturur.

Vakit zaman sabır gerektirir , risk gerektirir ama sistem sağlamdır ödemeler asla aksamaz.