CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uğraşmayın hocam yurtdışı kullanın
CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu şikayet'den çok reklama dönmüş olması ilginç Bende Netinternet firmasıyla yıllar önce çalıştım açıkcası memnun kalmadım 1 ay kullanabildim üstüne para verseler çalışmam profesyonel bir çalışma içerisinde olduklarını da düşünmüyorum bu şekilde olduğunu düşündüğüm firmalarla çalışıyorum.

Herkes %100 memnun olmak zorunda değil zaten bu ülkemizin önemli sorunlarından bir tanesidir. Denizli firması birden fazla şirket açmışlar demekki ama probleminde gösterdikleri tavır bile yıllar öncesini doğru bir karar verdiğimi onaylıyor.(Resmiyette bir bağı olmayabilir ama saadat duygusuyla sonuçta bağlılar.)

Amacım polemik yaratmak değildir , konuyu fazla uzatmamak gerekir.

Şikayet eden arkadaş ve şikayet edilen firma arasında konu çözüme ulaşması gerekir
Size cevap yazarken öncelikle konuya ilk yazdığınız mesaj ile son mesajınızı alıntı yapmak istedim.
  • Konunun reklama dönen kısmını ben kaçırdım gösterirseniz sevinirim.
  • Yıllar önce bizimle çalışıp memnun kalmadıysanız buda Volkan bey gibi sizin takdirinizdir. Herkesi memnun edebilmek pek mümkün değil, bunu başarabilmiş bir firma görmedim.
  • Ancak açık konuşmak gerekirse amacınız tamamen polemik yaratmaktan ibaret geçmişte ne yaşandıysa sanırım bu sizin canınızı fena sıkmış olmalı. Volkan bey sorununu çözünce yeni bir polemik yaratmak üzere yazdığınızdan eminim.
  • Bir Türk vatandaşının, bir Türk firmada sorun yaşayıp tüm Türkiye’deki firmalar için kötü düşünmesi, insanlara yurt dışı önermesi benim canımı sıkan bir nokta bunun her zaman karşısındayım, haklısınız veya değilsinizdir konuyu bilmeden ezbere yazıyorum, tamam bizden memnun olmadınız bundan sizin takdirinizdir sonuçta.. Sizi memnun edemediysek başka Türk firmalarla bunun ne alakası var? Bu ülkede işini düzgün yapan onlarca belkide yüzlerce firma mevcut, kimse yurt dışı kullanmak zorunda değil. Bu tür düşüncelerinizi kendinize saklamanız hayırlı olur bence.
  • Kullanıcı Volkan bey konunun çözüme kavuştuğunu yazmış mesajınızda..