1.hakaret etme gibi şansım yok ofiste kızlı erkekli çalışıyoruz.ve dedikleri gibi ses kayıtları varsa çıkarsınlar ortaya herşey çıkar
2.ise bana ödeme yaptıklarını söyledikleri ödemenin dekontunu istedim hatta ödemeyi yapan kişiye arattım ben artık muhatap olamayacağımı söyledim.Ve akın isimli kişi de uzayabiliyor dedi böyle bir durumun.
Şimdi burada hakaret vs var deniyor nerede var yazışmalar ortada ben sert konuştuğumu baştan belirttim ama hakaret ile sert konuşma arasında fark vardır.Bunu da açıklamaya gerek yoktur.Ben 1 haftaya yakındır dekont bekledim sonra buraya foto konuluyor peki verin o zaman savcılıga ama alan adına el koyma sebebinizi de açıklarsınız.Ödemesini aldık sonra sahtekarlık dolandırıcılık diyerek el koyduk.
Eklenen geçikme bedelini ortadan kaldırmadı bana kredi olarak eklemişti hesabıma ama sağolsunlar birde banlandık he önemli değil.Ödeme aynı gün de yapılmadı bu arada ticketları elimde var yok öyle bir dünya 15 iş günü bekleyeceksiniz dediler eyvallah bekledik bizde.Sonra akın beye bunu belirttim canlı destekten muhasebe ile görüşüp size fotosunu gönderirim dedi dekontun sonra ödemeyi yapana arattım ben dedim artık uğraşamayacağım ona da ziraat bankasında geçikebiliyormuş ödeme kusura bakmayın ilgileneceğim gibi laf etmişler.
Şimdi hakaret etme şansım yok diyorum ben.Ve ses kayıtı habersiz mahkeme kararsız alamazlar cunku can beyle cep telefonundan konuştuk ve güvenliğiniz için ses kayıt altına alınıyor gibi bir ibare yoktu cunku o aramıştı beni.Yani ben aramamıştım umarım bu bilgi de faydalı olur.
Ödeme hemen yapıldıysa bende soruyorum istediğim zaman dekont verilebilirdi he önemli değil buradan gördük ama ödeme gelip gelmediğini şuan bilmiyorum öğrenince tekrardan yazarım ama sonuç itibari ile yedekler gitti domaine el konuldu.ben inatla diyorum hakaret etmedim ve habersiz ses kaydı almak ayrı suc zaten.ben kendimden o kadar eminim hakaret etme şansım yok yan tarafımda hemen bayan iş arkadaşım oturuyor yan odada patron var kusura bakmayın da o kadar eşek değilim hakaret edeyim.Yani hakaret var diyip kestirip kimse atmasın şimdi.
Bu arada başarıhosting arkadaş yazmış uslubunuz sert diye ne olmamı bekliyordunuz.Yenilenmeden önce hosting problemsiz çalışıyordu yenilendi problemler çıktı ve can bey ile telefonda görüştümüzde tekrardan kurarsınız diyor böyle hizmet olur mu hadi bunu da inkar etsin o zaman can bey.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:22:37 -->-> Daha önceki mesaj 18:02:22 --
Firma size eklenen gecikme bedelini de ortadan kaldırmış aslında fakat siz üslup olarak aynı şekilde devam etmişsiniz ve incitici şekilde olmuş bu üslubunuz. Kendileri ile ben görüştüm bu şikayet konusundan sonra, ödemeyi aynı gün iade yaptıklarını söylediler ve bu süreçte de hizmetin durdurulmadığını hesap sahibinin istediği gibi yedeklerine erişebildiğini söylediler. Biraz sabredip bekleyemediğinizi gözlemledim buradan ve telefonda hakaret etmişsiniz ellerinde ses kayıtlarıda var.
Şimdi siz bana diyorsunuz ki ben firmayı aradım ve aynı gün ödeme yapılmış
bende diyorum ki o zaman
http://hostturka.com/mehmetozdemir/24-02-2014.png
burada ki resimde neden 15 iş günü yazıyor?ve neden ben banka ile görüştüm ödeme görünmüyor diyorum aynı gün nerede bu tarih nerede?
Sonra siz bana diyorsunuz ki yedeklerinizi almışsınız o zaman bende size
http://hostturka.com/mehmetozdemir/12-02-2014.png
Burada ki ticketlara bakarsanız en aşagısında görürsünüz yedekleri almış olsaydım eğer bana yedekleri aldınız ya kaç kere alacaksınız diyebilirlerdi dimi?
ve siz hakaret var diyorsunuz ses kaydı diyorsunuz ben yine bir üstte ki resime bakarsanız hakaret mi edeyim diye demişim ve yine ilk eklediğim resimlere bakarsanız alan adına el konulduğunu görürsünüz.ve ben yine söylüyorum ses kayıtlarım ellerinde olamaz çünkü sabit bir telefondan görüşmedik ben cep telefonumdan arandım ve benden habersiz ses kayıtlarımı aldılarsa bu daha büyük bir suç.Ve size özelden mesaj gönderdim ben aradım konuştunuz dediniz bende beni de dinleyin o zaman dedim ve cep numaramı gönderdim.Umarım sadece aynı işi yaptığınız için böyle söylemiyorsunuzdur çünkü burada ki çoğu insan bir nevi sizinle aynı meslekte ve emin olun ki benim kendimin de windows sunucusu var ve firmanın dediği gibi ben firmayı rencide edecek birşey yapacak olsaydım hosting hizmetlerinin kötü oldugundan başlardım yani firmayı rencide etmek vs gibi bir işim yok ki kimsenin ekmegiyle uğraşmam zaten ama başıma gelen kötü bir olayı da şikayet olarak yazabileyim değil mi?