Ya hocam Hatta konuya cevap yazan Hocalarıımmm Bastırıyorumm Hattaa Büyük Yazacammm Etmen Eylemeennn
Sayfa url değişimi 4 TL'ymiş yok üst düzey yöneticilik gerekirmiş, yok teamla yapsa yaptığı iş deşifre olurmuş.. Yapamayın Etmeyinn. Adam sırf kazancı için basit birşeyi size yutturuyor Afedersiniz..
Ben bunları görünce forumda çok sinir oluyorum. Adamın biride diğer konuda yazmış url değişimi %80 değişiyor garanti veremem bazen olmuyor diye.. Ey Hocalarım nasıl inanıyorsunuz bunlara.. Ama evet sayfa URL'si değişiyor ve üst düzey yöneticilik gerektiriyor. Bundan basit bişey ne var ki? Ücret ödemenize gerek yokkk!
Sayfa URL'lerini sizde değiştirebilirsiniz tabi eğer bu ikinci hakkınızı kullanmamışsanız. Yani diyelim ki 0 Sayfa kurdunuz ve buna bir kullanıcı adı aldınız. Daha sonra bu sayfa adını değiştiniz fakat url'si eski isimde kaldı. Facebook zaten sayfalarda ikinci defaya mahsuz bi hak daha verdi. Yani sayfanıza bi kullanıcı adı aldıktan sonra ikinci defa daha kullanıcı adı yani sayfa urlsini değiştirebilirsiniz. Fakat bu 3.ye olmaz. Adam ondan diyor uyanık bazen olmayabilir diye.. Nasılmı yapacaksınız bu değişikliği BASİT;
"Sayfa Bilgilerini Güncelle" diyoruz sayfa bilgileri kısmanda hemen altta
"Facebook İnternet Adresi" kısmı var ona tıklıyoruz. Eğer değiştirme hakkınız varsa altında
"İnternet adresini değiştir"e tıklıyoruz ve sayfamız için kullanıcı adı alma kısmı çıkacaktır kullanıcı adınızı böylelikle değiştirebilirsiniz. Eğer bu değişikliği daha önce iki kez yapmışsanız bu kişiye üst yöneticilikte verseniz değişemeyecektir. Böylesi saçma birşey içinde ücret ödemeyin...
Ve ayrıca gerekli tüm sayfalarınız için kullanıcı adı değişikliklerini burdan görebilirsiniz
https://www.facebook.com/username
Hala yapamayan varsaaa PM ile ulaşabilirler..
ÜCRET YOK
Öncelikle belirtmeliyim ki sizi birilerinin duyması için bir taraflarınızı yırtmanıza gerek yok!
Ayrıca işime gelince, mevcut yöntemin dışında kendi bilgim dahilinde yaptığımı buradaki hizmet verdiğim insanlar bizzat şahit oldular.
Hatta sayfasının ismi proxy yöntemiyle değiştirilmiş ve şuan tekrar değiştirmek isteyen müşterilerim dahi oldu ve isimlerini sorunsuz şekilde değiştirdim !
Eğer hizmet almak istemiyorsanız lütfen boş yere yırtınıp konumu baltalamayın! Konu başlığında hizmet almayanı öldürüyorlar gibi bir yazı yazmıyor.