gokhankoclar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam öncelikle hayırlı satışlar ben de mini düşünüyorum baya araştırdım ama binici olarak siz tavsiye edermisiniz ? Ben alırsam r56 ve S düşünüyorum. Arabanın yol tutuşu nasıl, kullanımı rahat mı, yakıtları ne alemde (80-90 kuruş düz yakıyorsa herhalde s leri 1.5 tl yakar) miniyi seviyorum çok sempatik fakat kafamda herşeyi soru işareti. Servisi,yedek parçası,motor durumları gibi ..

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Teşekkür ederim . binici olarak gözüm kapalı tavsiye ederim ancak aile arabası olarak tavsiye etmem daha çok genç işi bu araba coupe olduğu için biniş iniş zor oluyor arka kısıma kullanım olarak çok iyi park sorunu çok çekmiyorsunuz minik olduğu için normal aracın giremiyeceği çoğu yere giriyorsunuz bu başta avantaj yol tutuşu çoğu arabaya göre iyi (Benim binmiş olduğum) yedek parça olarak ağır bir külfiyeti var bmw parçalarını kullanıyor sonuçta BORUsan yemini ve suyunu verdikten sonra ama yürür aksamı sorun çıakrtmıyor zamanında yağı suyu değişirse tabiki hor kullanırsanız bir o kadar geri iten bir araba istanbul içi maltepe ve bostancı arası aracı görerek inceleyebiliyorsunuz . iyi forumlar