arthur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bilmedikleri bir altyapıyı, o kadar para verdikten sonra bozmak istemezler sanırım. En azından sistemi iyice bir öğrenene kadar birlikte çalışırız diye düşünüyorum.
arthur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar site şuan kapalı. Gizlilik açısından adres veremem ama projenin seyrine göre adres vereceğim. Verilen teklif 67.500 lira. Ama ben bunu 50.000'e düşürüp projeden %10 pay istemeyi düşünüyorum ya da yatırımcı bazında değerlendirmek istiyorum.
Sanırım elemanlar projenin içindeki kodları falan klonlamak istiyorlar onun için bu kadar para veriyorlar. Yoksa bitik bir site için bu kadar para çok değil mi?
Bana çok karışık geldi bunlar.

Türkiye şartlarında 67.500 TL verip, kodlatılamayacak bir sistem var mıdır? Tasarımı + kodlaması ile birlikte en kral sistemi, en profesyonel şekilde kodlatırlar.

Yani bir Facebook mu kodladınız?

Yukarıda bir örnek vermişsiniz, "Yapılanı, hazır olanı almak daha mantıklı, Facebook Whatsapp'ı niye aldı?" o zaman gibisinden diye ama çok mantıksız yaklaşmışsınız.

Sizin de siteniz tutar, günde binlerce kişi girer o zaman gelir adamlar 67.5K verir almaya çalışır. Sıfırdan yazdırsalar ne kayıpları olacak? Daha ucuza bile mal ederler hatta.

0 sistem, kapalı site için neymiş ki bu kodlama bu kadar para veriyorlar?

Bilmem bana karışık ve biraz gerçek dışı geldi. Şirket çok bilgisiz sanırım.