Arkadaşlar site şuan kapalı. Gizlilik açısından adres veremem ama projenin seyrine göre adres vereceğim. Verilen teklif 67.500 lira. Ama ben bunu 50.000'e düşürüp projeden %10 pay istemeyi düşünüyorum ya da yatırımcı bazında değerlendirmek istiyorum.
Sanırım elemanlar projenin içindeki kodları falan klonlamak istiyorlar onun için bu kadar para veriyorlar. Yoksa bitik bir site için bu kadar para çok değil mi?
Değil. Senin o siteyi pazarlama stratejinle onlarınki bir değil. Adamların ne kadar büyük bir firma olduğunu bilemiyorum fakat ortada bunu pazarlayabilecek güce sahip olduklarını gösteren bir anlatım mevcut. Projenin kendi yöntemleriyle tutacağını ve kendilerine fayda sağlayacağını düşünmüşler ki böyle bir teklif veriyorlar. 67.500 TL'yi projede devam etme şartıyla kabul etmen senin için daha iyi olacaktır. Hatta birkaç yatırımcıya projeni göster bakalım onlarda nasıl bir teklif sunacaklar sana. Böyle projelere yatırım yapan bir sürü insan var. Belki projeni satmadan yatırım alır ve kendi projenin başında olursun. Acele etme derim ben.