Merhaba Arkadaşlar Direk konuya giriyorum
Bundan Tam 1 sene önce facebook ortamında biz kızla tanıştım kızla günde 5-6 saat aralıklarla konusma başladım ve kız benim en yakın arkadaşım oldu aramızda okadar şey geçti herşeyi yaşadık gel gelelim kızla her türlü şeyleri konusmaya başladık ve çıkmaya başladık herşey iyi hoş gidiyordu,
En yakın dostlarımla beraber bir cafeye gittik en yakın dostum eski sevgilime karşı bişe beslemiyordu taaki benim o kaşar sevgilim yakın dostuma mesajlara atmaya başlamıs ve uzun süre devam etmiş gözlerin lens mi vs gibi sorular sormaya başlamış yakın arkadaşım beni kaybetmekn kortugu için bana solemedi aylarca kıza pas vermedi diye kız hırs yapmıs gel gelelim 9 ay sonra bana mesaj attı senin en yakın dostunla cıktım sana ihanet ettim vs vs bende bunu duyunca deliye döndüm sırf yakın dostumun kalbi kırılmasın diye ona hiç bir şey solemedim, aradan 1 hafta geçti yakın dostumla buluşup konuyu konuştuk ve dostum haklı cıktı kız ona okadar kafayı takmış ki kendi kendine kuruntular cıkartıyor demem o ki hiç bir dostunuzu, kardeşinizi bir faişeye, bir kaşara değişmeyin 2 senelik arkadaşlıgım bu kaşar yüzünden bitiyordu kızlar şeytandır uzak durun.
Bir kızla cıkmaya başladım tertemiz Evi var arabası var avukat olucak hayatım kurtuldu aşk diye bişe yok arkadaşlar herşey para paranız varsa dostunuzda ,kardeşinizde olur
KIZLARA DİKKAT EDİN GENÇLER !