Ben art niyetle konu açmadım, aynı şeyleri söyletip durmayın. Benim fatura bilgilerime ulaşırsanız zamanında oradan yaptığım ödemeler için net internet olarak fatura gönderdiğinizi de görürsünüz. Sonradan neler değişti bilemem. Ama zamanında cpanel için kdv ödeyip sizden fatura alıyordum. Hatta faturalarda yalvar yakar geliyordu. Bu konu için attığım onlarda destek talebi muhtemelen duruyordur. Sunucu lisansında mağduriyet yaşattığınız sitede vergi konseyi ve gelir idaresi başkanlığına bağlı sitelerde var. Cidden şaka gibi... mağduriyetmi bir özürle kapatmanız yeterliyken bir de özür dilemem gerektiğini söylüyorsunuz, art niyetle konu açtığımı söylüyorsunuz.
Eskiden Panellicense Netinternet tarafından işletilirdi doğrudur da uzun bir süredir V2O Technology LLC tarafından işletilmekte
Hiç mi paypal hesabınızda ödeme yaptığınız yeri incelemediniz acaba? Bunu bilmeden hizmet alıyor olmanız garip geldi biraz.
"Dandik bir firmasınız" diye hitap ettiğiniz V2O Technology LLC firmasının bir çalışanı olarak dandikliğimiz hakkında sizden özür dilerken bu konunun başlığını değiştirtmemeniz durumunda Netinternet'in sahibi olarak sizi şikayet ederim. Ona göre yapılması gereken işlemi yapın.
5 Farklı şirketimizde, Türkiye ve cPanel tarafında, dünyanın bir çok yerinde binlerce müşterimiz var, hiçbir müşterimiz bizimle görüşürken "Dandik bir firmasınız" diyerek konuya başlamaz. Ben şirketlerimizden herhangi birinin verdiği hizmetin dandik olduğunu düşünmüyorum, siz düşünüyorsanız bu sizin takdiriniz diyebileceğim bir şey yok.
Ödeme konusunda herhangi bir anlaşılamama konusu varsa Ali bey yazmış destek bileti gönderirseniz çözüme kavuşturulur.