SeLo10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizin konunuz sayesinde anladım ki wordego reklamlarını koymuştum o yüzden ban yemişim ben diger siteden dolayı ban yedim sanıyorum. Bilgi için teşekkürler bu arada
Wordego reklamı koyman ban sebebi olamaz ki.

Alıntı
Web sitemde Google reklamları gösteriliyor. Bu durum Google'la olan işbirliğimin koşullarına aykırı mıdır?
Wordego, yayıncılarına daha zengin içerikli ve kazançlı reklamlar sunabilmek için; Rubicon, Criteo, Google, OpenX ve AppNexus gibi global reklam networkleriyle işbirliği yapmaktadır.

Google reklam networkü, Google yayıncılarına sayfa başına en çok 3 adet Google reklamı gösterme imkanı tanırken, Wordego-Google işbirliği Wordego'ya yayıncı ağındaki web sitelerinde sayfa başına en çok 5 adet Google reklamı gösterme imkanı tanımaktadır.

Wordego, yayıncı ağındaki web sitelerinde sayfa başına en çok 2 adet Google reklamı göstererek, 5 olan azami reklam sınırına daima riayet etmektedir. Bu çerçevede, web sitenizde Wordego üzerinden Google reklamları gösterilmesi Google'la olan işbirliğinizin koşullarına aykırılık teşkil etmemektedir.
http://www.wordego.com/yardim-merkezi