Hocam icraya düşmesi halinde sadece rakamınızda yükseliş olacaktır. ihtar süresinden sonra başlayan gecikme faizi+vekalet ücreti+takip masrafları derken 1000 civarı bir rakam olur.Üzerinize kayıtlı hiç bir şey yoksa ve sgklı çalışan değilseniz herhangi bir sıkıntı yaşanmaz.
Ancak takipçisi olun elinize ulaşmazsa bile tebligatın size ulaşıp ulaşmaması konusunda bilgi sahibi olursanız itiraz etmenizde ve işlemleri durdurmanızda yardımcı olabilirim.Bu konuda bir dilekçe yazmalıyız.E-devletten takip edip dosya açılır açılmaz dosyaya gidip itiraz etmenizi sağlayalım.Sizden haber bekliyorum.
Geçmiş olsun.
İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.SGK ödüyordum şahıs firmam vardı 31 ocak itibariyle kapanış verdim.Zaten onunla ilgili bir sıkıntı olmaz benim amacım şey zaten 450 ise 500 yapın 10'a bölün 500'se 550 yapın 10'a bölün diyeceğim.Ben ödeme taraftarıyım fakat sizin ters bir tepkiniz olursa olayı sonuna kadar kovalayabilirsiniz diyeceğim.Devlet daireleri vs. ile işim yok zaten 3-5 sene kart vermeseler aile şirketine geçince afedersiniz it gibi koşacaklar peşimden o konuda sıkıntım yok Allah'a şükür.
Borcumu ödeme taraftarıyım,ödemezsem peşimden koşacaklarını ve kuruş dahi alamayacaklarını biliyorum.Fakat şu üniversitelerde önlerine gelene 3 kuruş komisyon için kart vermelerine çok ayar oluyorum.Ben bir şekilde öderim en kötü aileme açarım öderimde ödeyemeyen insanlar ne olacak?
Tekrardan ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.Henüz 2 ay oldu ödeme yapmayalı ihtarlık bir durum yok henüz yine ödeyemezsek sanırım 5.6. ay falan öyle bir durum olur size tekrardan ulaşırım.
Saygılarımla.