volkanca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netinternet'i nasıl bilirsiniz?
Kesinlikle bu firma için iyi şeyler söyleyemem, hemen sıcağı sıcağına anlatayım. İki yıldır bu firmadan cpanel lisansı alıyorum 2013 sonunda ödemelerimi düzenli olarak yaptığım halde her gün üst üste cpanel lisansımı kapattılar. Aradım sistemlerinde sorun olduklarını inceleyeceklerini söylediler aradan 3 koca gün geçti sorunu çözemediler. Bu arada benim 3 gün boyunca cpanel lisansım düzenli olarak kapandı. Bu ay bana borç ödemesi için mail gelmedi lisansım kapandı en yoğun zamanımda bir de lisans açtırmak için uğraştım sistemlerinde lredi kartı ile ödeme seçeneği çalışmıyor oradaki arkadaşın bundan haberi yok. İki saat paypal'dan hesaplarına para attım. Lisansı tekrar aktif ettiler. Bu arada ben paypal'a bunların paypal hesabı için otomatik ödeme talimatı vermiştim Sanırım daha önceden yada son ödememede otomatik ödeme talimatı vermişim. Paypaldan mart ayı ödemesinden iki gün sonra tekrar aynı tutar çekilmiş. Paypalı aradım otomatik ödeme talimatımın olduğunu söylediler. Sonra netinternet'i aradım o son ödenen ocak ayıymış yav ocak ayı olsa 50 defa kapatırdınız. Sonuçta mart ayı borcum içn hem bilgi gelmedi hem de iki defa 32 dolar ödemiş oldum. Bunları es geçiyorum sistemsel hata olabilir ama en sonunda dayanamayıp siz ne dandik bir firmasınız dediğimde adamların yaklaşımı aynen aşağıdaki şekilde oldu.

bana attıkları destek talebinden alıntdır.

"sizin gözünüzden dandik bir firmaysak eğer farklı bir firmadan hizmet alınız"

"Bir sonraki fatura döneminde farklı bir firmadan hizmet almanız sizin için ve bizim için sağlıklı olacaktır"

aynı mesajda iki defa sk git demiş. Ya insan bunu yazarken özür dilerim bizden kaynaklı sorun yüzünden mağdur oldunuz der.
Milliyetçinin allahıyım ama bizim milletimiz cidden biraz parayı bulunca şaşırıyor.
Sen bana böyle cevap yazacağına bir özür dile, öyle bir cevap yaz ki sana dandik dediğime utanayım. Gidin abicim üç kuruş fazla verin kurumsal bir firma ile çalışın.
Merhaba Volkan bey,

Size mesajı ben yazdım lakin hizmet aldığınız şirketimiz V2O Technology LLC’dir Netinternet üzerinden hizmet almıyorsunuz ve Netinternet hakkında konu açmanız tamamen art niyet göstergesidir.

Bu yanlışınızı yöneticiler düzeltecektir muhtemelen.

Sizinle bu konu ile alakalı olarak telefon ile de görüşmüştük.Görüşmemizi hatırlıyorsunuz muhtemelen. Sizin ödeme yapmanız rağmen lisansınızı biz bilerek kapatmıyoruz. cPanel API'sından kaynaklanan bir sorundan dolayı sizin lisansınız kapanıyordu ve bizde siz bilgi verdiğinizde anında aktif ediyorduk. Size hiçbir şekilde sert ya da kötü bir yaklaşımımız da olmadı. Her müşterimize davrandığımız gibi size de aynı saygı çerçevesinde yaklaştık ve sorunlarınız ile alakalı anında yardımcı olduk. Size karşı bir art niyet hiçbir zaman olmamıştır.Firmamızda hiçbir müşterimize karşı art niyet olmaz.

Bizim paypal üzerinden hiçbir şekilde otomatik ödeme almadığımızı,eğer siz otomatik ödeme talimatı verdiyseniz bu nedenle ikinci bir ödeme yapılmış olabileceğini ve sizin otomatik ödeme talimatını kontrol ederek sorunu paypal ile çözmeniz gerektiğini ilettim size. Biz sizden haksız yere 2 kere ödeme almışız gibi bizden kaynaklanmayan bir sorunla alakalı olarak bu durumu şikayet konunuzda belirtmenizi de anlayamadım açıkçası.

Siz destek biletinize "Gerçekten çok dandik bir firmasınız." cümlesi ile başlamışsınız.Bende size bu cümlenize karşılık olarak yukarıda belirttiğiniz şekilde bir cevap yazdım.Burada yine art niyet bulunmamaktadır. Hoşnut olmadığınız bir firmadan hizmet almak zorunda değilsiniz.Bende size bunu belirttim sadece.Size hakaret etmedim ya da size kötü bir söz söylemedim.Sizin cümlenizle size cevap verdim sadece.

Ben yine de sizden vermiş olduğum cevap ile alakalı olarak özür dilerim.Ancak aynı özrü sizden de beklemekteyiz firma olarak.Netinternetten almış olduğunu bir hizmet bulunmamasına rağmen şikayet konunuzu Netinternet adına açarak firmamız hakkında yanlış bir şikayette bulundunuz.

Konuyu Yönetici arkadaşlara iletiyorum.Müşterimizden haksız yere alınan bir ödeme yoktur ve bilinçli olarak ve sebep göstermeden hizmetinde yapılan bir durdurma işlemi de bulunmamaktadır.

Netinternet adına açılan bu haksız şikayet konusu ile alakalı olarak gereken düzeltmenin yapılmasını talep etmekteyiz.

Herkese iyi çalışmalar dileriz.