YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla en korktuğum mevzu askerlik. Vatan görevidir mecburen yerine getireceğiz.
Hastalığımdan dolayı alınmama ihtimalimde var ama hayırlısı olur inş.
Umarım ki tek derdim çayın şekeri olur zaten çaya şeker değil şekere çay döken adamım bana az bile gelir
Askerde bir devrem vardı. Saf temiz bir arkadaşımız. Saflık ayıpmıdır. Oda allahın bir kulu. O askere ilk başlarda almak istememişler. Konuşma sorunu vardı. Genel kurmaya mektup yazmışlar askere alınması için hepimizden daha çok özverili ve çalışkandı onu hep nizamiye nöbetinde kulede bixiye veriyorlardı. Bence korkma olay tamamiyle maneviyatla alakalı yapıp yapmamak tabiki kişinin taktiri yargılayamayız.

Bir başka örnek vereyim antepli bir arkadaşımız vardı böyle kısa boylu çelimsiz kamuflajının içinde elleri kayboluyor pantolunu yere düşecekmiş gibi adam mg3 kullanıyordu mg3 çift mayon vardır bir mayon 1000 mermi alır 2000 mermiyi sırtında sırt çantası kanpet (yatak) mg3 makineli tüfeği omzuna takıyordu dipçiği yere sürtüyordu dedim ya 20 yaşındasın bingölün ayazında iki metre karda altta pantolon üstünde yeşil atlet eğitim yapıyorduk belkide özveri ile alakalı bir durum gidip görmen lazım yaşamak lazım