GFI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son zamanlarda bende kesinti ile karşılaşmıyorum. İstatistikler epey yüksek görünebilir, bu teknik sorunların sürekli yaşanacağı anlamına mı gelir?
Önceki yönetim kapanma nedenini ilgiden veya saldırıdan kaynaklandığı söylüyordu.
Peki Türkiye'de R10 gibi ilgi gören başka forum yok mu? Varsa bu saldırılar sadece R10'na mı yapılıyor?
Forum TR'nin veya Donanimhaber'in yüksek ilgiden veya saldırıdan kapalı olduğunu gördünüz mu?

Mesela şuanda donanimhaber'de:

Benim amacım asla r10'nu karalamak değil sadece düşüncemi belirtmek istiyorum, sonuçta ücretli üyelik alıyorsam verdiğim paraya göre hizmet almak isterim.
Gider konuşuluyorsa, bu sorunlar bittikten sonra konuşulması daha mantıklı. Ama son zamanlarda R10'da kesinti vs olmuyor, durumu iyi gidiyor bence.
Şimdi alexa girdim. forum.donanimhaber.com alexa değeri aşağıdaki resimdeki gibi

r10.net girdim alexa değeri aşadaki resim gibi

donanimhaber uyelikleri acik bir site kefilsiz senetsiz üye olunabiliyorsun r10.net ise üyelikleri kapalı sadece okuyabiliyorsun ama yazamıyorsun normalde r10.net daha geride olması lazım değilmi bence türkiyede ilk 12 de olmak çok ilginç