neye nasıl ne şekilde teklif veriliyor pek anlamadım editörüm :P
Arkadaslar ilginize tesekkur ederim.
Arkadaslar simdi 3 kisim var. Ilk kisimda kullanici teklifi oluşturup veritabanina gonderiyor. Ama bu veritabanini ozellestirmek istiyorum. Teklif verirken de herkes goruyor teklif gelince de teklifi herkes goruyor. Ben verilen teklif teklif sahibine gitsin istiyorum. Simdi benim neler yapmam gerekir bu nasil sistem la kafam durdu beyler
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:22:49 -->-> Daha önceki mesaj 21:18:45 --
anladığım kadarıyla sizin şuanki sisteminizde kullanıcılara teklif sistemi yok direk admine gidiyor dolayısıyla.
Yapmanız gerekenler ;
1 - teklif tablonuza bir sütun daha oluşturun örn ; teklif_alici gibi
2 - formun post kısmında hangi kullanıcıya teklifin gönderileceğini ayarlayın
3 - her kullanıcının sayfasına kendi bilgileriyle uyuşan teklifleri çekin.
Sistemi yazacaktım ancak neye nasıl teklif veriliyor pek anlamadım. Biraz daha detay verirseniz halledebiliri.
Yapılacaklar
1- bu kullanıcıların teklif verdiği ürünlerin tutulduğu tabloya bir alan daha oluşturup ürünü yayınlayan kişinin id sini ekliceksin
2- veri tabanındaki teklif tablosuna bir alan daha ekliceksin oraya teklif verilen ününün idlerini tutacaksın.
3- teklif verildikten sonra ürünid ile ürünü yayınlayan kişinin uyeid sine ulaşıcaksın
4- elindeki uyeid ile mail atmak istiyorsan üyeler tablosundan üyenin mail adresine mail gönderebilirsin.
5- sadece üyenin panelinde yayınlamak istiyorsan şuanki sorgunun sonuna where uyeid=$uyeid ekliceksin
tabi tüm bunları yaparken biraz php ve mysql bilgin olması gerekicek
@ByAkman; ilahi Ozan, adam daha napsın tüm kodlarını eklemiş zaten
Verilen teklif sahibinin gelen teklifler kutusuna nasil duser. Gerekli kodlar nelerdir. Yani teklifi olustururken mi olacak bu olay yoksa teklifi verdigimizde mi?