Kesinlikle bu firma için iyi şeyler söyleyemem, hemen sıcağı sıcağına anlatayım. İki yıldır bu firmadan cpanel lisansı alıyorum 2013 sonunda ödemelerimi düzenli olarak yaptığım halde her gün üst üste cpanel lisansımı kapattılar. Aradım sistemlerinde sorun olduklarını inceleyeceklerini söylediler aradan 3 koca gün geçti sorunu çözemediler. Bu arada benim 3 gün boyunca cpanel lisansım düzenli olarak kapandı. Bu ay bana borç ödemesi için mail gelmedi lisansım kapandı en yoğun zamanımda bir de lisans açtırmak için uğraştım sistemlerinde lredi kartı ile ödeme seçeneği çalışmıyor oradaki arkadaşın bundan haberi yok. İki saat paypal'dan hesaplarına para attım. Lisansı tekrar aktif ettiler. Bu arada ben paypal'a bunların paypal hesabı için otomatik ödeme talimatı vermiştim Sanırım daha önceden yada son ödememede otomatik ödeme talimatı vermişim. Paypaldan mart ayı ödemesinden iki gün sonra tekrar aynı tutar çekilmiş. Paypalı aradım otomatik ödeme talimatımın olduğunu söylediler. Sonra firmayı aradım o son ödenen ocak ayıymış yav ocak ayı olsa 50 defa kapatırdınız. Sonuçta mart ayı borcum içn hem bilgi gelmedi hem de iki defa 32 dolar ödemiş oldum. Bunları es geçiyorum sistemsel hata olabilir ama en sonunda dayanamayıp siz ne dandik bir firmasınız dediğimde adamların yaklaşımı aynen aşağıdaki şekilde oldu.

bana attıkları destek talebinden alıntdır.

"sizin gözünüzden dandik bir firmaysak eğer farklı bir firmadan hizmet alınız"

"Bir sonraki fatura döneminde farklı bir firmadan hizmet almanız sizin için ve bizim için sağlıklı olacaktır"

aynı mesajda iki defa sk git demiş. Ya insan bunu yazarken özür dilerim bizden kaynaklı sorun yüzünden mağdur oldunuz der.
Milliyetçinin allahıyım ama bizim milletimiz cidden biraz parayı bulunca şaşırıyor.
Sen bana böyle cevap yazacağına bir özür dile, öyle bir cevap yaz ki sana dandik dediğime utanayım. Gidin abicim üç kuruş fazla verin kurumsal bir firma ile çalışın.