Hocam bu nasil bir tavirdir? Hayir konu ile ilgisiz biriyim oyle bu baslik ne demek diye girdim ancak soylemleriniz o kadar tuhaf ki..
Insanlar bir emek bi kelime yakalamis olsa bile bunu paylasmak zorunda mi? Hadi paylasmadi diyelim en fazla 1K bilemedin 10K hatta abartayim 100K hit ile mi trilyoner olacak? Madem 5-6 yildir oyun sektorundesiniz o zaman siz bence bu konuya yorum yapmayi dusunecek herkesten daha bilgilisiniz bu konuda. Siz biraz yol gosterici olun?
Dostum konuyu ilk mesajdan beri okusaydınız böyle yazmazdınız. Ben ilk sayfada bazı mesajlarımda paylaşım yaptım konu sahibi arkadaş harici hiç kimse bir teşekkür dahi etmedi. yani burada herkesin cesaret edipte paylaşamadığı şeyler paylaşılacak, millet yangından mal çalar gibi alacağını alıp gidiyor. Teşekkür etmekten aciz bir hale gelmiş ortalık.
Hatta bana pm ile onlarca kişi destek istemiş hemen hemen herkese bununla ilgili yöntemleri yapabileceği çalışmaları tek tek izah ettim, işte bunlardan sonra burada bu konuda hiç kimse destek vermezse sende benim gibi düşünürsün. Ben herkesi aynı kefeye koymuyorum konuyu okuyup, bilgisi paylaşımı yapabilecek kapasitede olupta paylaşmayanlaradır mesajım. Kim alınırsa alınsın.