arkadaşlar ilk olarak yorumlarınız için teşekkür ederim. sırayla sorulanlara, önerilere cevap vermem gerekiyor sanırım
ilk olarak güncelleştirme büyük ihtimalle gelmeyecektir, gelirse de uzun süre sonra gelir.
ikinci olarak bilinçli olarak tüm fonksiyonlardan değişkenlere kadar her şeyi türkçe yapmaya özen gösterdim, böylelikle ingilizce bilmeyen ya da mvc yapısı nedir, nasıl olur, oop kodlama kafası nasıl bir kafadır anlamak isteyen arkadaşlar için yaptım ki kendi işlerimde de tüm yazılımlarımda genelde her şeyi türkçe yapmaya çalışırım. gereksiz bir milliyetçilik benimkisi.
üçüncü olarak, zaten piyasada popülerleşmiş bir çok framework var. bunlardan birisi olsun diye bir düşüncem hiç olmadı ki olsa tek başıma böyle bir eziyetin altına girmem.
dördüncü olarak daha çok büyük çaplı projelerde kullanılması için yapmadım bu frameworkü. daha temiz, daha ufak, daha hızlı yapılması gereken siteler için oluşuturuldu ki bu sebeple içinde en çok kullanılan şeyler mevcut.
beşinci olarak bir çoğumuz okumayı sevmiyoruz bu sebeple görsel videolar oluşturarak nasıl kullanılacağını anlattım.
kısacası standart bir site yapacak kişilerin işini görebilecek bir yapı yapmaya çalıştım. ha vaktim olur, canım sıkılır söylediklerinizi değerlendirir ve o doğrultuda geliştiririm, belli olmaz