Arkadaşlar bir problem var sitemde. Resimler zaten lightbox açılmıyor. Ancak temanın özelliği olsa gerek Makalenin Detay sayfasında yani post page de ÖNE ÇIKAN RESİM lightbox açılmaya çalışıyor. Ancak açılamıyor aşağıdaki hatayı veriyor.

“Image cannot be loaded. Make sure the path is correct and image exist”

Resmin yoluyla ilgili bir problem var çözemedim. Çözmek sorun değil de bu aşağıdaki makalede arkadaş anlatmış. Ama bir türlü bu anlattığı yerleri Wordpress de bulamadım ben. Nasıl şey anlamadım kafayı yemek üzereyim. Bu arkadaş wordpress değil de başka birşey mi anlatmış.

http://ozdenozdemir.com/web-tasarim-...d-image-exist/

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:06:43 -->-> Daha önceki mesaj 19:21:46 --

Arkadaşlar bir de şöyle sorsam. Bu makalelerde (ingilizceler de dahil) prettyphoto dan bahsediliyor. Ancak benim temada böyle bir eklenti falan yok. Ekstradan bu Türkçe makaleyi yazan arkadaş da bundan bahsetmiş. Sanırım makale alanında bir kod eklemem gerektiğinden falan bahsetmiş ama yok böyle birşey.

Keşke resimli anlatım yapsaymış diyorum ve ben neredeyse oluşturduğum tüm yazılarda mutlaka ekran görüntülerini bir şekilde ekliyorum yazıya sırf nedenden dolayı.