Zamanla kendisi soğuyacak zaten merak etme kaçan kovalanır mantığıdır bu ciddi ciddi yazıyorum ben lise 1 lise 2de iken kaçıp kaçıp yanına giderdim oda öyle düşünün ki herkes bize imreniyordu ünv yanına gittim ettim sonra ne mi oldu booom terk edildik he allaha şükür o kötü dönemi atlattım vereceğim tavsiyelere gelince

onu artık eskisi kadar sevemediğini ona karşı bazı duygularının azaldığını ve ne olursa olsun artık bunları toplayamacağını çok düşündüğünü ve hayatlarınıza ayrı şekillerde devam etmenizin daha doğru olacağını başı çok sıkıştığında yada kaldıramayacak kadar yükü olduğunda arkadaş olarak dinleyebileceğinizi (bunun dozunu siz ayarlayacaksınız) tarzı konuşarak ve davranarak ilişkiyi bitirmek isteyin emin olun böylesi daha sağlıklı belki üzülür eder ama toparlar kendini merak etmeyin

ben 6,5 senelik ilk aşkımdan vazgeçtim insanoğlu alışır sen nasıl üzülmeye yıpranmaya alışıyor isen başkaları da alışabiliyor çok fazla çabalama EN BÜYÜK NOT SAKIN KIZA ÜMİT VERME BAKTIN BAŞKASINI BULAMADIN YALNIZ KALDIN ETTİN HEMEN KIZA YAZMA YENİDEN YAKIŞMAZ