tisinamy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hastalık hastalığına doğru adım adım ilerliyorsun galiba hocam. Kendini ve vücudunu dinlemene sebep olabilecek konulardan en önemlisi kulak problemi olabilir farkında olmadığın. Tıbbi olarak gerekli tetkikler yapılmadan psikolojik teşhisini koymak yanlış olur. Uzmanına danış derim. Tipik özelliğimizdir doktorculuk oynamak her başı ağrıyana dayarız majeziği her ateşi çıkana dayarız vermidonu. Oysa ya baş ağrısı yüksek tansiyon kaynaklı ise... Gibi bir çok örneklem yapmak mümkün herkesin yaşadığı sorunlar benzerlik taşır ama aynısı değildir..
anladım hocam haklısınız eğer 2 3 gün daha sürerse bu durum bir doktora veya psikoloğa danışacağım.

ZeoMast3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nefes almayı düşünmemeye çalışman senin için en doğru olandır eğer kontrol etmezsen ilerleyebilecek bir durumdur ve bir anda nefes almadan uyanmalarına sebep olur rahatsız olursun bir nevi panik ataktır.

Tavsiyem ilerlemeden tamamen düşüncelerinden çıkarman zamanla kontrol edebildiğini göreceksin ve unutacaksın. Düşünme
tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam pc başında pek gelmiyo aslında aklıma rahatım yani,ama yatmak için uzandığımda aklıma geliyor ve hobaa bütün uykum kaçtı haydi yakalamaya çalış bakalım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:30:40 -->-> Daha önceki mesaj 00:25:14 --

CliaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
panik atak olabilir, ilgili durum bir çıkmaza girdiğinizde veya bir işe istemeden yoğunlaştığınızda kendiğinden olabiliyor. İsteyerek bile yapsanız ilerleyen safhalarda iş veya başka bir uğraş sizi sıkabiliyor, ek olarak yalnız iseniz ve sosyal açıdan çevreniz yok ise ve yalnız kalmayı genellikle tercih ediyorsanız tavsiyem bol bol arkadaş edinin ve gezin.
arkadaş çevrem çoktur hocam ailemle yaşıyorum işlerden olsa gerek ya :/

hayaletimsi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madde kullaniyor musun?
sadece sigara hocam