Sporweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Super yorum.

Benim durumum tam olarak şu.
1) Coin işinden zengin olmak yada paramı 5-10'a katlamak gibi bir davam yok.
2) Menkul yatırım sepetimin mütevazi bir kısmını (totalde maksimum 500-1.000 arası) bu coin işinde döndüreceğim. Tamamı batsa da beni batırmaz. Bankadan yüksek kazandırırsa gülümsetir.
3) Alt coinleri takip edebileceğim bilgim yeterli değil btcturkten convert etmeyi bile henüz bilmiyorum açıkçası.

Tüm paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar. Hepiniz çok değerlisiniz yahu.

Hocam zaten alış-satış emri verebiliyorsunuz yani paranızı tamamenbatırmanız imkansız.

Örnek vermek gerekirse;
Coin yatırımı için 1.000 TL ayırdınız ve LTC almak istiyorsunuz.
LTC anlık fiyatı 16$ ve 750 TLye yaklaşık 21.3 LTC gelir.
Her zaman pc başında veya telefon başında takip edemiyor olabilirsiniz.
Alış ve satış emri girebilirsiniz. Atıyorum LTC 15$ olduğunda sat emriverirsiniz. 15$ a geldiğinde otomatik satar 750 TL niz 703,14 TL olur yani 46.86TLlik bi zararnız olur.
Kenardada 250 TL niz vardı, 750 TL lik LTC 16$ dan almıştık veyükseliceğine inanıyoruz. Ozamanda 15.5$ dan 250TL lik alış emri giriyoruz.Dışarıya çıktık LTC 15.5$ a düştümü otomatik 250TL lik alıyor.
Bu yüzden alış-satış emirleri sayesinde maksimum zararınızı sizbelirlemiş olursunuz.
Not: Yukarıda TL diye örnek verdim, hesaplaması kolay olması adına. Normaldealtcoin alımını BTC ile yapabiliyoruz.

Eğer aklınıza takılan veya merak ettiğiniz herhangi birşey varsa çekinmeden sorabilirsiniz