PoyrazHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Sanırım haziran civarıydı Btc ozamanlar 110-120 TL idi, 2 Adet almıştım. Btc650-700 leri görünce hemen kar satışı yapmıştım. Ondan sonra Btc devamlı arttıkeske satmasaydım diyordum. Fakat kim olsa satardı sanırım yaklaşık 2.5 Ayda250 TL ile 1.150 TL kar etmiştim. 250TL oldu 1.400 TL

Btc devamlı yükseldi düssün alayım, düssün alayım derken iyice artmaya devametti Bi baktım 2.000TL olmuş.Benim moral 0 tabi nasıl 650-700 den sattımdiye kendime kızıyorum. Bu arada LTC yi gördüm yükselişe geçmişti sanırım 7-8$dı haftasonu diye Btcturk' e para yatırıp alamadım.Pazartesi bi baktım 13-14$olmuş hemen aldım ve arkadaşlarıma aldırdım. LTC günde abartısız 3-4$artıyordu yaklaşık 7-10 gün gibi bisürede 48-49$ oldu. Hani derler ya go to moon hesabı satmadım bekledim. Düşüşegeçti allahtan 44.5$ ken yakaladım sattım. İyi bi kar ettim, ozamanlar bi kaçülke Btc konusunda, takibi yok yasal hak iddaa edemezsiniz, kara para haklamagibi haberler çıktı. Çin piyasasının bi kısmı çekildi kar satışları yaptı.Ondansonra çıkan bi kaç haber yüzünden kağıtlar bu hale geldi ve düşüş oldu.

Düşüş anında anladımki artık alıpta unut mantığı o anlık bitti ve al-satyapmaya karar verdim. Çünkü ani düşüş ve yükselişler oluyordu, fakat daha önceyapmadığım için bikaç alış-satışta zarar ettim. Gece 12 den sonra sabah 4 edoğru her gün arkadaşımla Btc-e adlısitede TRC, NMC, FTC adlı alt coinleri al-sat yaparak kar ediyorduk. İyide kardaettik. Sonrasında Paramı Btcturk' e aktarıp sadece Btc al-sat yapıyorduk.Ozaman alış-satış emirleri görünüyordu artık görünmüyor o açıdan kötü oldu.Hesapta TL varken Btc 1.100 TL civarı idi ve dediğim bakiyeyi aldım ve haladuruyor geri kalan TL leride banka hesabıma çektim.
LTC 48-49 Doları gördü dediniz bu çok önemli bir bilgi, şu an 17 dolarda. Demekki 3 katı potansiyeli var. Girilebilir bu coine.